Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΤ: Σε νέα ΓΣ η απόφαση συγχώνευσης με την T Bank

Σε νέα γενική συνέλευση θα αποφασιστεί η συγχώνευση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την T Bank καθώς στη ΓΣ της 22ης/11 υπήρχε έλλειψη απαρτίας, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα.

ΤΤ: Σε νέα ΓΣ η απόφαση συγχώνευσης με την T Bank
Σε νέα γενική συνέλευση θα αποφασιστεί η συγχώνευση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την T Bank καθώς στη ΓΣ της 22ης/11 υπήρχε έλλειψη απαρτίας, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα.

Αναλυτικά στη σημερινή Γενική Συνέλευση νομίμως παρέστησαν, αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου, μέτοχοι εκπροσωπούντες 52.187.971 κοινές μετοχές και αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου, επί συνόλου 284.465.964 κοινών μετοχών και αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι ποσοστό 18,35%, επί του κοινού μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.

Η Γενική Συνέλευση:

α) λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου και του Καταστατικού απαρτίας, δεν προχώρησε στη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων 1ο έως 5ο της Ημερήσιας Διάταξης, περί συγχώνευσης της Τράπεζας με την TBANK A.T.E. ενώ,

β) επί τη βάσει των τρεχουσών εξελίξεων περί αναθεώρησης των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου 2011, για το Πρόγραμμα εθελοντικής συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα (Private Sector Involvement - PSI), μέσω της ανταλλαγής των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου και τη μη εισέτι οριστικοποίηση των όρων και προϋποθέσεων υλοποίησής του, αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη μη λήψη απόφασης επί του 7ου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο