Βράβευση της Creta Farms

Τη διάκριση ‘Best Launching 2011’ στην κατηγορία τυριών και ομοειδών προϊόντων, κατέλαβε η Creta Farms, για το επιτυχημένο λανσάρισμα της ‘Creta Farms Εν Ελλάδι Μεσογειακή’.

Βράβευση της Creta Farms
Τη διάκριση ‘Best Launching 2011’ στην κατηγορία τυριών και ομοειδών προϊόντων, κατέλαβε η Creta Farms, για το επιτυχημένο λανσάρισμα της ‘Creta Farms Εν Ελλάδι Μεσογειακή’, ενός προϊόντος με 11% ελαιόλαδο, στο πλαίσιο του 11ου Ετήσιου Συνεδρίου Πωλήσεων, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στο κέντρο Γαία, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το βραβείο ‘Best Launching 2011’ επιβεβαιώνει τη δυναμική πορεία και τη δέσμευση της Creta Farms για προϊοντική καινοτομία. Τα κριτήρια στα οποία βασίστηκε η αξιολόγηση της εταιρίας και η τελική ανάδειξή της στην πρώτη θέση της κατηγορίας της ήταν η υψηλή ποιότητα της ‘Εν Ελλάδι Μεσογειακή’, η καινοτομία του προϊόντος χάρη στην αντικατάσταση του 50% των ζωικών λιπαρών με ελαιόλαδο, η πλούσια γεύση του ελαιολάδου, η επιτυχημένη στρατηγική άμεσης και έμμεσης επικοινωνίας για τη διαφήμιση και τη προώθηση της, η γρήγορη και αποτελεσματική τοποθέτηση της σε σημαντικά σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την ελληνική γεωγραφική επικράτεια, καθώς και το μερίδιο που απέκτησε σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως διαμορφώνεται μέσα από τη σαφή προτίμηση των καταναλωτών.

Το βραβείο παρέλαβε η Group Marketing Director της Creta Farms κυρία Τζένη Λαχανά, η οποία δήλωσε σχετικά «Η σημερινή διάκριση για το λανσάρισμα της ‘Εν Ελλάδι Μεσογειακή’ μας τιμά και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς η νέα προϊοντική πρόταση αποτελεί όχι απλά ένα ακόμη καινοτόμο επιτυχημένο λανσάρισμα της Creta Farms, αλλά κυρίως την αφετηρία μας για την μετεξέλιξή μας από εταιρεία αλλαντικών σε εταιρεία τροφίμων. Αποτελεί, δε, αποτέλεσμα συνδυαστικής σκληρής δουλειάς από τη διοίκηση, τα τμήματα R&D, marketing και πωλήσεων της εταιρίας μας καθώς επίσης και από τη διαφημιστική εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε. Αισιοδοξούμε ότι, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, το ταξίδι της ‘Εν Ελλάδι Μεσογειακή’ θα έχει πολλούς ακόμα ενδιαφέροντες σταθμούς».

Υπενθυμίζεται ότι η Creta Farms, σε συνεργασία με την εταιρία ΜΕΒΓΑΛ, δημιούργησε την ‘Εν Ελλάδι Μεσογειακή’, ανατρέποντας τα δεδομένα στα αντίστοιχα είδη τροφίμων. Η καινοτομία της, βασίζεται στη μοναδική συνταγή Εν Ελλάδι, όπου το 50% των ζωικών λιπαρών έχει αντικατασταθεί με ελαιόλαδο, καλύπτοντας την ανάγκη όσων αναζητούν εκλεκτή ποιότητα, πλούσια γεύση και ισορροπημένη διατροφή, αφού είναι πηγή βιταμίνης Ε και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λιπαρά. Παράλληλα, η Creta Farms, με την ‘Εν Ελλάδι Μεσογειακή’, εισέρχεται σε μία νέα δυναμική αγορά, με σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης σε Ελλάδα και εξωτερικό και μετεξελίσσεται από εταιρεία αλλαντικών σε εταιρεία τροφίμων, ανοίγοντας νέα σελίδα στην ιστορία της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v