Chiquita Hellas: Στις "Strongest Companies"

Στις ισχυρότερες ζώνες credit ratings και αναγνωρίζεται ως μια από τις ισχυρότερες εταιρείες στην Ελλάδα «STRONGEST COMPANIES» βάσει της αξιολόγησης ICAP Rating Score, κατατάσσεται για ακόμη μία χρονιά Chiquita Hellas.

Chiquita Hellas: Στις Strongest Companies
Στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) και αναγνωρίζεται ως μια από τις ισχυρότερες εταιρείες στην Ελλάδα «STRONGEST COMPANIES IN GREECE» βάσει της αξιολόγησης ICAP Rating Score, κατατάσσεται για ακόμη μία χρονιά Chiquita Hellas, σύμφωνα με την αξιολόγηση της ICAP Group.

Ο κος Αθανάσιος Γκλίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Chiquita Hellas υπογράμμισε τη σημασία της διάκρισης, δηλώνοντας:

« Η διάκριση της Chiquita Hellas για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως μία από τις Strongest Companies in Greece, αποδεικνύει ότι η εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας και οι καλές πρακτικές που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια με τους συνεργάτες και προμηθευτές της, φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Σε αυτή την τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας είναι θετικό ότι διατηρούμε την ικανότητά μας και τη δυναμική παρουσία μας στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό την επιχειρηματική μας δραστηριότητα πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.»

Σύμφωνα με την αξιολόγηση της ICAP Group, οι επιχειρήσεις που πιστοποιούνται ως «Strongest Companies in Greece», είναι οι εταιρείες που μέσω της σωστής διαχείρισης των χρηματοοικονομικών τους βρίσκονται σε ψηλές κλίμακες πιστοληπτικής διαβάθμισης.

Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως αποδεκτή Πηγή Αξιολογήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v