Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου € 40 εκατ. για την FBB

Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της FBBank, ύψους € 40 εκατ., με τη συμμετοχή, Ελλήνων ιδιωτών επενδυτών που προέρχονται από το χώρο της Ναυτιλίας, του Τουρισμού και του Εμπορίου.

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου € 40 εκατ. για την FBB
Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της FBBank, ύψους € 40 εκατ., με τη συμμετοχή, Ελλήνων ιδιωτών επενδυτών που προέρχονται από το χώρο της Ναυτιλίας, του Τουρισμού και του Εμπορίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: "Η ΑΜΚ αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για το τραπεζικό σύστημα και την FBBank λόγω της εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας που πραγματοποιείται και ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη επιτυχημένη τραπεζική ενέργεια για ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών τραπεζών.

Πλέον, ο κύριος δείκτης βασικών Ιδίων Κεφαλαίων της Τράπεζας (Core Tier I) μετά την ως άνω Αύξηση, διαμορφώνεται στα επίπεδα του 11,3% κατατάσσοντας την FBBank στην κατηγορία των Ελληνικών τραπεζών με δείκτη άνω του 10%.

Η ΑΜΚ, προγραμματισθείσα από τις 29 Νοεμβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή Ελλήνων ιδιωτών επενδυτών που προέρχονται από το χώρο της Ναυτιλίας, του Τουρισμού και του Εμπορίου.

Η Διοίκηση της FBBank ευχαριστεί θερμά όλους τους Νέους Μετόχους της για την εμπιστοσύνη που εμπράκτως επέδειξαν προς την Τράπεζα και ιδιαίτερα τον Όμιλο Ρέστη ο οποίος αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στην Τράπεζα και τις προοπτικές της έχοντας επενδύσει αθροιστικά € 70 εκατ. περίπου, τα τελευταία δύο χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v