Νέος Εμπορικός Διευθυντής στη WIND Ελλάς

Από σήμερα ο κ. Αντώνης Τζωρτζακάκης αναλαμβάνει το σύνολο της Εμπορικής Διεύθυνσης της WIND Ελλάς, ως Acting Chief Commercial Officer.

Νέος Εμπορικός Διευθυντής στη WIND Ελλάς
Από σήμερα ο κ. Αντώνης Τζωρτζακάκης αναλαμβάνει το σύνολο της Εμπορικής Διεύθυνσης της WIND Ελλάς, ως Acting Chief Commercial Officer, έχοντας υπό την ευθύνη του το Μάρκετινγκ, την Διαφήμιση και τις Πωλήσεις για το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών Κινητής, Σταθερής & Internet της εταιρείας, καθώς επίσης και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Ο Αντώνης Τζωρτζακάκης εργάζεται στην WIND Ελλάς από τις αρχές του 2010, όταν ανέλαβε τον τομέα της Σταθερής Τηλεφωνίας καθώς και των Εταιρικών Πελατών. Ο κ. Τζωρτζακάκης είναι στέλεχος με πολυετή και σημαντική εμπειρία στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά τηλεπικοινωνιών όπου και έχει αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης σε εταιρίες όπως η Siemens, η Vodafone, η Forthnet, η Tellas και η Hellas on Line.

Κατέχει δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Τεχνολογίας Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και International MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v