Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κοντά στο Άρθρο 99 η Έδραση

Προσεχώς αναμέμεται η απόφαση του δικαστηρίου για το αν τελικώς θα γίνει δεκτή η όχι η αίτηση υπαγωγής της κατασκευαστικής εταιρείας "Εδραση Ψαλλίδας" στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Κοντά στο Άρθρο 99 η Έδραση
Προσεχώς αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για το αν τελικώς θα γίνει δεκτή η όχι η αίτηση υπαγωγής της κατασκευαστικής εταιρείας "Εδραση Ψαλλίδας" στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Κατα την σημερινή συζήτηση της αίτησης παρενέβη η πλευρά των εργαζομένων οι οποίοι ζητούν να επικυρωθεί η διαδικασία συνδιαλλαγής με τους πιστωτές.

Παραιτήθηκε από την αίτηση για Άρθρο 99 η Πετζετάκις

Παραιτήθηκε η εταιρεία Πετζετάκις από την αίτησή της για ένταξη στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο η αίτηση υπαγωγής της εταιρίας στο άρθρο 99, μετά την αναβολή συζήτησης της υπόθεσης στις 7 Δεκεμβρίου.

Η παραίτηση ήταν νομικά αναγκαία, διευκρινίζουν κύκλοι της εταιρείας, καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα δεύτερης αναβολής η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εν εξελίξει συνομιλίες με τους πιστωτές της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι στις 14 του μηνός αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο ο επιχειρηματίας Γ. Πετζετάκις ο οποίος κατηγορείται για μή καταβολή χρεών προς το δημόσιο ύψους 2,1 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v