Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SILCIO:Πιστοποίηση για διάβρωση απο αλάτι,υγρασία

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της SILCIO πέρασαν επιτυχώς τις δοκιμασίες διάβρωσης από υγρασία και αλάτι, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελούν ιδανική επιλογή για εγκαταστάσεις σε πάρκα και στέγες, ακόμα και κοντά στη θάλασσα.

SILCIO:Πιστοποίηση για διάβρωση απο αλάτι,υγρασία
Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της SILCIO πέρασαν επιτυχώς τις δοκιμασίες διάβρωσης από υγρασία και αλάτι.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία, η πιστοποίηση έγινε σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61701: 1995 και η TUV Intercet ως ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης επιβεβαιώνει την ανθεκτικότητα των φωτοβολταϊκών πλαισίων της SILCIO και σε περιβάλλον με υψηλή συγκέντρωση αλάτων.

Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει ότι τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της SILCIO αποτελούν ιδανική επιλογή για εγκαταστάσεις σε πάρκα και στέγες, ακόμα και σε περιοχές κοντά στη θάλασσα.

Η παραπάνω πιστοποίηση, συνδυαστικά με την επέκταση της εγγύησης υλικών και κατασκευής σε 12 έτη, αποδεικνύει την προσήλωση της SILCIO στην παρασκευή Φ/Β προϊόντων υψηλής ποιότητας και απόδοσης, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η SILCIO είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Κοπελούζου και του Ομίλου της Κατασκευαστικής που δραστηριοποιούνται στους τομείς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 1997.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v