Εικόνα Ήχος: Παραμένει το διοικητικό αδιέξοδο

Άκαρπη ως προς το θέμα της διοίκησης απέβη και η σημερινή β΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της Εικόνα Ήχος.

Εικόνα Ήχος: Παραμένει το διοικητικό αδιέξοδο
Άκαρπη ως προς το θέμα της διοίκησης απέβη και η σημερινή β΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της Εικόνα Ήχος.

Σε αυτήν παρέστησαν 5 μέτοχοι, εκπροσωπώντας 12.034.833 κοινές μετά ψήφου μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 57,69% επί συνόλου 20.860.000 μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.

Στη γενική συνέλευση, η οποία αποτελεί συνέχεια της από 10/1/2012 Γ.Σ., από τον πόεδρο της Γ.Σ. επισημάνθηκε ότι η EXPERT απηύθυνε πρόταση στους μετόχους, στις τράπεζες και στους προμηθευτές της τόσο για να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας όσο και για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη διοίκησή της.

Διαπιστώθηκε κατόπιν συζήτησης ότι καθ' όλο το διάστημα των διαβουλεύσεων δεν εκδηλώθηκε κανένα γραπτό και επίσημο ενδιαφέρον για τη βιωσιμότητα της εισηγμένης.

Ως εκ τούτου, δεν υπήρξε στη Γ.Σ. καμία πρόθεση λήψης ευθύνης της διοίκησης από την πλευρά των παριστάμενων και απολειπόμενων μετόχων και κατ’ επέκταση δεν εξελέγει νέο Δ.Σ. ούτε ελεγκτική επιτροπή.

Κατόπιν των ανωτέρω, θα κατατεθεί αίτηση στο αρμόδιο δικαστήριο από τους μετόχους της εταιρίας που έχουν δικαίωμα, προκειμένου και λόγω έλλειψης διοίκησης να οριστεί η σύγκληση νέας έκτακτης Γ.Σ. με θέματα:

α) τη συνέχιση ή μη της λειτουργίας της εταιρίας, β) σε καταφατική περίπτωση, την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής και γ) διαφορετικά, τη λύση και εκκαθάρισή της εταιρίας ή τη θέση της σε κατάσταση πτωχεύσεως.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v