Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα μπίρα από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία κέρδισε τις εντυπώσεις στη φετινή 7η HO.RE.CA., τόσο με την αγαπημένη ελληνική μπίρα, τη FIX Hellas, όσο και με τη νέα της πρόταση, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, τη FIX Dark.

Νέα μπίρα από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία
Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία κέρδισε τις εντυπώσεις στη φετινή 7η HO.RE.CA., τόσο με την αγαπημένη ελληνική μπίρα, τη FIX Hellas, όσο και με τη νέα της πρόταση, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους επαγγελματίες της εστίασης και το κοινό, τη FIX Dark.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με βασική επιδίωξη να προσφέρει στους καταναλωτές μια ξεχωριστή πρόταση απόλαυσης, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία δημιουργεί μια νέα κατηγορία μπίρας, που ξαφνιάζει από την πρώτη στιγμή, για τη γεύση της.

Η FIX Dark είναι το ολοκαίνουριο σήμα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, που αλλάζει τα δεδομένα της εγχώριας αγοράς ως προς τις εναλλακτικές επιλογές της μαύρης μπίρας. Αποτελεί μια limited edition πρόταση, καθώς θα παράγεται μόνον μέχρι 10.000 εκατόλιτρα ετησίως, και θα εμφιαλώνεται αποκλειστικά στη γνωστή παραδοσιακή φιάλη FIX, των 0,33 lt.

Με όχημά της την ιστορικότητα και τις αξίες του brand της FIX Hellas, η εταιρεία συνεχίζει την παράδοση, παρουσιάζοντας σε όλους τους καταναλωτές μια ξεχωριστή και καλά φυλαγμένη συνταγή, που συνδέεται με τον θεσμό της ΔΕΘ, πριν πολλά χρόνια. Με την εποχή που, επί δεκαετίες, οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης ανυπομονούσαν να απολαύσουν μια παγωμένη «μαύρη» μπίρα, στο περίπτερο της Φιξ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, κ. Γιάννης Χήτος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλοι μας, στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των καταναλωτών. Με τη FIX Dark, αφενός συνεχίζουμε μια παράδοση πολλών δεκαετιών και αφετέρου προσφέρουμε στο κοινό ακόμη μια μοναδική πρόταση, εμπλουτίζοντας το ρεπερτόριο των επιλογών του. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, τα σχόλια που αποσπάσαμε για το νέο μας προϊόν είναι άκρως κολακευτικά, γεγονός που μας γεμίζει με δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v