Ridenco:Δικαστική απόφαση υπέρ Nautica Apparel

H Ridenco ανακοίνωσε ότι εξεδόθη αρχική απόφαση του Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης υπέρ της Nautica Apparel Inc σχετικά με την από μέρους της καταγγελία της Σύμβασης Παραχώρησης Αδείας Δικαιώματος Woodland - Nautica.

Ridenco:Δικαστική απόφαση υπέρ Nautica Apparel
H Ridenco ανακοίνωσε ότι εξεδόθη αρχική απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης υπέρ της Nautica Apparel Inc σχετικά με την από μέρους της καταγγελία της Σύμβασης Παραχώρησης Αδείας Δικαιώματος (Licensing Agreement) Woodland - Nautica.

H ανωτέρω απόφαση, παρά την συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς της θυγατρικής Woodland Designs Plc με τραπεζικό οργανισμό της Κύπρου και την απόσυρση των εκατέρωθεν αγωγών διάλυσης και αποζημίωσης που είχαν υποβάλει ο εν λόγω οργανισμός και η Θυγατρική αντίστοιχα, έχει ως συνέπεια εκτός άλλων την ενίσχυση της αβεβαιότητας για την συνέχιση των εργασιών της Θυγατρικής .

Mε δεδομένα τα ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Woodland αποφάσισε όπως συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 12.3.2012 προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και την λύση και εκκαθάριση της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v