Intracom: Νέο σύστημα για πρόσβαση σε δίκτυα

Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της προηγμένης λύσης της για πρόσβαση και υποστήριξη δικτύων (backhaul).

Intracom: Νέο σύστημα για πρόσβαση σε δίκτυα
Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της προηγμένης λύσης της για πρόσβαση και υποστήριξη δικτύων (backhaul), OmniBAS-8W, η οποία αποτελεί τη μοναδική λύση στην αγορά που συνδυάζει σημειακή και πολυσημειακή μετάδοση από ένα κόμβο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρία παρουσιάζει το OmniBAS-8W στην έκθεση Mobile World Congress (27 Φεβρουάριου - 01 Μαρτίου, Βαρκελώνη) στο εκθεσιακό της περίπτερο 2C46.

Το OmniBAS-8W είναι η μικρότερη κομβική (nodal) λύση της αγοράς σήμερα, σχεδιασμένη για εξαιρετική απόδοση και ευελιξία. Λειτουργεί ως «packet nodal» και είναι απόλυτα συμβατή με τις μικροκυματικές λύσεις τελευταίας γενιάς, OmniBAS, ενώ έχει σχεδιαστεί ώστε να ενσωματώνει πολυσημειακά ράδια επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση φάσματος χωρίς περιορισμούς στη χωρητικότητα. Στη σημειακή της μορφή (point-to-point) η λύση διαθέτει έως 4 Gbps χωρητικότητα από μία μόνο πλατφόρμα (διαστάσεων 2 RU), ενώ χρησιμοποιεί standard & XPIC μικροκυματικά ράδια και αναπτύσσεται σε 4+4 / 8+0 δικτυακές υποδομές.

To OmniBAS-8W παρέχει ασυναγώνιστες τεχνικές υψηλής διαμόρφωσης που φτάνει έως 1024-QAM. Η εν λόγω πλατφόρμα, όπως άλλωστε όλη η οικογένεια μικροκυματικών λύσεων OmniBAS, προσφέρει άρτια λειτουργικότητα Ethernet και IP networking, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και δυνατότητα συγχρονισμού.

«Με τη συγκεκριμένη καινοτομία η Intracom Telecom αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το επίπεδο συγκέντρωσης με 8 κατευθύνσεις ραδίων στην πιο συμπαγή πλατφόρμα, η οποία συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο των ασύρματων προϊόντων μας» δήλωσε ο κ. Χρήστος Ξυνογαλάς, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v