REVMAena: Τιμολόγια με έκπτωση έως 10%

Η REVMAena δίνει σε κάθε νοικοκυριό και κάθε επαγγελματία τη δική της πρόταση απέναντι στην κρίση.

REVMAena: Τιμολόγια με έκπτωση έως 10%
Η REVMAena δίνει σε κάθε νοικοκυριό και κάθε επαγγελματία τη δική της πρόταση απέναντι στην κρίση. Γιατί ως αμιγώς ελληνική επιχείρηση ξέρει να στέκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη, καθώς καθορίζει την πολιτική της αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του και κατανοώντας τις υποχρεώσεις του, αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η παροχή υπηρεσιών και η τιμολογιακή πολιτική της βασίζονται στην κατανόηση της σημερινής οικονομικής κατάστασης, στην αξιοπιστία και στη συνέπεια της σχέσης της με τους καταναλωτές. Σε μια εποχή που η σταθερότητα στον οικογενειακό ή τον επαγγελματικό προϋπολογισμό αποτελεί βασικό παράγοντα επιβίωσης, η REVMAena προσφέρει:

*Τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και τιμολόγια με έκπτωση από 5% (για οικιακή χρήση) έως 10% (για επαγγελματική).
*Δεν ζητάει την καταβολή εγγύησης.
*Δεν επιβάλλει μηνιαίο πάγιο.
*Προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση.
*Απαλλάσσει τον καταναλωτή από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες (αρκεί ένα τηλεφώνημα και η προσκόμιση ενός λογαριασμού της ΔΕΗ).
*Δίνει τη δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών σε όλες τις τράπεζες.

Η REVMAena δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εμπορεία και εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και στην προώθηση παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Η δράση της απλώνεται σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα και όλα τα συνδεδεμένα νησιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v