Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

APC: Διάθεση μονάδων ισχύος και ψύξης σε ΕΜΕΑ

Η APC by Schneider Electric ξεκινά τη διάθεση μονάδων ισχύος και ψύξης σε Container, για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η APC by Schneider Electric, κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών ισχύος και ψύξης παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα δύο νέες μονάδες παροχής ισχύος και ψύξης για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Οι νέες μονάδες προσθέτουν παροχή ισχύος και ψύξης στα κέντρα δεδομένων με βήματα των 500kW, επιτρέποντας έτσι τη σωστή διαστασιολόγηση της φυσικής υποδομής για την κάλυψη των αναγκών του φορτίου IT εξαλείφοντας μια σημαντική αιτία αναποτελεσματικότητας και σπατάλης ενέργειας.

Με τα κορυφαία εμπορικά σήματα της APC και Uniflair στους τομείς της ισχύος και ψύξης στο χαρτοφυλάκιο της, η Schneider Electric βρίσκεται στην ιδανική θέση να παρέχει γρήγορα, ευέλικτες, εύκολες και προβλέψιμες λύσεις data center. Οι νέες containerized μονάδες απλουστεύουν τη διαδικασία της κατασκευής κέντρων δεδομένων, εξαλείφοντας την περιττή πολυπλοκότητα και ταυτόχρονα εξοικονομώντας χρόνο, χρήματα και άλλους πόρους που εμπλέκονται στην κατασκευή και ενοποίηση.

Όπως δήλωσε ο Tony Day, Διευθυντής του τμήματος Έργων και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Data Centers της Schneider Electric: «Οι νέες μονάδες αποτελούν ένα βήμα προς την εμπορευματοποίηση της φυσικής υποδομής των Data Centers. Αντί να περιμένουν μήνες, οι πελάτες μας θα είναι σε θέση να εγκαθιστούν πρόσθετη δυναμικότητα σε μερικές μόνο εβδομάδες. Καθώς μάλιστα η APC by Schneider Electric προσχεδιάζει, διαμορφώνει και δοκιμάζει τις μονάδες πριν την παράδοσή τους, εξασφαλίζεται η αξιοπιστία και απόδοση ενώ η τοποθέτηση στις εταιρικές εγκαταστάσεις καθίσταται πιο απλή και γρήγορη, μειώνοντας ταυτόχρονα τα σχετικά έξοδα αλλά και ο κίνδυνος ανθρώπινου λάθους».

Τα νέα ολοκληρωμένα συστήματα της APC by Schneider Electric αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που παρουσιάζουν τα κέντρα δεδομένων της σύγχρονης εποχής σε κάθε περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, με λύσεις που είναι:

Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις νέες Containerized μονάδες φυσικής υποδομής της APC by Schneider Electric, καθώς και τις εφαρμογές τους, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.apc.com.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v