Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Εφυγε απο τη ζωή ο Ι. Καρκαλέμης

Η Μοτοδυναμική ανακοινώνει οτι έφυγε απο τη ζωή ο Ιωάννης Π. Καρκαλέμης, μέλος του Δ.Σ., Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής και γενικότερα καταξιωμένο στέλεχος με μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία.

Μοτοδυναμική: Εφυγε απο τη ζωή ο Ι. Καρκαλέμης
Η Μοτοδυναμική ανακοινώνει οτι έφυγε απο τη ζωή ο Ιωάννης Π. Καρκαλέμης, μέλος του Δ.Σ., Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής  και γενικότερα καταξιωμένο στέλεχος με μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε εκτάκτως τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 και ομόφωνα αποφάσισε τη δωρεά ποσού 3.000 ευρώ που θα διατεθεί στον Εθελοντικό Οργανισμό Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει την Τρίτη, 13 Μαρτίου και ώρα 16:00 στον Ι.Ν.Αγίας Φωτεινής Ν.Σμύρνης.

Ο Ι.Καρκαλέμης σπούδασε Οικονομικά, Εμπορικές Επιστήμες και Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εμπορικές Επιστήμες στην Αίγυπτο. Μεταξύ άλλων διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ Α.Ε.Ε. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, συνδιαχειριστής στο Rep.Office της S&B Industrial Minerals S.A. - St.Petersburg, μέλος του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου στη Σόφια Βουλγαρίας (HBSB), μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών. (Ε.Ι.Ε.Ε.)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v