Praktiker: Νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη

Την παρουσία της Praktiker στη Βόρεια Ελλάδα έρχεται να ενισχύσει το 14ο κατάστημά της, στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης.

Praktiker: Νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη
Την παρουσία της Praktiker στη Βόρεια Ελλάδα έρχεται να ενισχύσει το 14ο κατάστημά της, στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης. Το νέο μέλος της οικογένειας Praktiker εγκαινιάζεται στις 22 Μαρτίου, φιλοδοξώντας να καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, η επένδυση της Praktiker έχει προστιθέμενη αξία, με πολλαπλά οφέλη όπως για παράδειγμα η δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας που καλύπτουν τις ανάγκες του καταστήματος και άλλων για τις υποστηρικτικές του λειτουργίες.

Με το νέο της κατάστημα, συνολικής έκτασης 3.500 μ2, η Praktiker Hellas συνεχίζει με συνέπεια το αναπτυξιακό της πλάνο και παράλληλα έρχεται να συμβάλει στην τόνωση του ανταγωνισμού και στην ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού για φθηνά και ποιοτικά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία επιλογών.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v