Velti: «Πράσινο φως» για επενδυτικό από το ΥΠΑΑΝ

Το “πράσινο φως” στην υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου της VELTI στην κατηγορία της Τεχνολογικής Ανάπτυξης των Γενικών Επενδυτικών Σχεδίων έδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Velti: «Πράσινο φως» για επενδυτικό από το ΥΠΑΑΝ
Το “πράσινο φως” στην υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου της VELTI στην κατηγορία της Τεχνολογικής Ανάπτυξης των Γενικών Επενδυτικών Σχεδίων για την ενίσχυσή της με το κίνητρο της επιχορήγησης και το κίνητρο της φορολογικής απαλλαγής, έδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Η συνολική ενίσχυση ανέρχεται σε 4.615.396,56 ευρώ, ήτοι ποσοστό 33,568% του ενισχυόμενου κόστους το οποίο ανέρχεται σε 13.749.412,55 ευρώ και χορηγείται με τη μορφή της επιχορήγησης και της φορολογικής απαλλαγής.

Ο αριθμός των νέων θέσεων εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από τη υλοποίηση της επένδυσης μετά το δεύτερο έτος λειτουργίας από την ολοκλήρωσή της, ανέρχονται σε 50 που αντιστοιχούν σε 50 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (Ε.Μ.Ε.).

Σημειώνεται ότι το επενδυτικό Σχέδιο έλαβε 72,97 βαθμούς στη βαθμολόγηση των κριτηρίων και συγκεντρώνει την ελάχιστη βαθμολογία για την Κατηγορία Ενισχύσεων, στην οποία έχει υποβληθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v