Ελφίκο:Πώληση μηχανολογικού εξοπλισμού

Για την εξασφάλιση της αναγκαίας ρευστότητας η Ελφίκο προβαίνει σε πώληση του πλεονάζοντος μηχανολογικού εξοπλισμού, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Ελφίκο:Πώληση μηχανολογικού εξοπλισμού
Για την εξασφάλιση της αναγκαίας ρευστότητας η Ελφίκο προβαίνει σε πώληση του πλεονάζοντος μηχανολογικού εξοπλισμού, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΦΙΚΟ:

Στο πλαίσιο της δημοσίευσης των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 1.1.2011 - 31.12.2011 της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΦΙΚΟ», γνωστοποιείται ότι το σύνολο των μετοχών της εταιρείας παραμένει στην κατηγορία Επιτήρησης, όπου μεταφέρθηκε στις 12.4.2010 με την από 9.4.2010 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α., κατ' εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. (άρθρο 3.1.2.5.).
 
Η εν λόγω απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ζημίες της χρήσης που έληξε στις 31/12/2009 ήταν μεγαλύτερες από το 30% της Καθαρής Θέσης.

Η εταιρεία ήδη από το τέλος του 2009 έχει μειώσει δραστικά το προσωπικό και η παραγωγή έχει περιοριστεί σε συγκεκριμένες μόνο επεξεργασίες που κρίνονται συμφέρουσες με αποτέλεσμα, κατά την εξεταζόμενη χρήση καθώς και για την χρήση που έκλεισε με 31.12.2010, να περιορίσει τις λειτουργικές ζημίες.

Στο παρόν μεταβατικό στάδιο και για την εξασφάλιση της αναγκαίας ρευστότητας η εταιρεία προβαίνει σε πώληση του πλεονάζοντος, μετά τον περιορισμό της παραγωγής, μηχανολογικού εξοπλισμού. Επίσης επιδιώκεται η, με κάθε πρόσφορο τρόπο, αξιοποίηση των σημαντικών ακινήτων που διαθέτει η εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v