Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηρακλής: Έλαβε άδεια εκποίησης μετοχών της Βαλκάν

Η ΕΚ χορήγησε άδεια στην εταιρεία Ηρακλής για την εκποίηση 7.285.669 κοινών ονομαστικών μετοχών της Βαλκάν.

Ηρακλής: Έλαβε άδεια εκποίησης μετοχών της Βαλκάν
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε τη χορήγηση άδειας στην Ανώνυμη Γενική Εταιρία Τσιμέντων Ηρακλής για την εκποίηση συνολικού αριθμού 7.285.669 κοινών ονομαστικών μετοχών της εκδότριας εταιρείας Βαλκάν Αναπτυξιακή Ακινήτων Α.Ε., ιδιοκτησίας της Μηχανική Α.Ε.

Αποφασίστηκε επίσης ο διορισμός της εταιρείας Ελληνοαμερικανική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ ως το αρμόδιου μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών.

Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί στο αρμόδιο τμήμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών την 9η/5/2012, κατά τα οριζόμενα στην εγκύκλιο 28, όπως έχει τροποποιηθεί με την εγκύκλιο 42, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στις σχετικές διατάξεις του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, παρουσία του ορισθέντος συμβολαιογράφου Αθηνών κ. Αλέξανδρου Μπουρνόζου και υπαλλήλου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ως τιμή εκκίνησης των προς εκποίηση μετοχών ορίζεται η τιμή της αμέσως προηγούμενης τιμής κλεισίματος των μετοχών σε απόκλιση κατά ποσοστό μείον δέκα τοις εκατό (10%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v