Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση των Μινωικών Γραμμών στα Superbrands

Ο διεθνούς κύρους οργανισμός Superbrands ανέδειξε τις Μινωικές Γραμμές ως εταιρεία με την «κορυφαία επωνυμία» στο χώρο της ακτοπλοΐας στον θεσμό Corporate Superbrands.

Διάκριση των Μινωικών Γραμμών στα Superbrands
Ο διεθνούς κύρους οργανισμός Superbrands, ανέδειξε τις Μινωικές Γραμμές ως εταιρεία με την «κορυφαία επωνυμία» στο χώρο της ακτοπλοΐας στον θεσμό Corporate Superbrands.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική και σημαντική, λόγω του μεγάλου κύρους του θεσμού, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και στην Ελλάδα, αλλά και του πολύ μεγάλου ανταγωνισμού που υπήρχε στην κατηγορία.

Η ανάδειξη των Μινωικών Γραμμών έγινε μεταξύ 2.000 υποψήφιων εταιρικών επωνυμιών στην Ελλάδα.

Από αυτές αναδείχθηκαν οι δέκα (10) τελικές εταιρικές επωνυμίες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία στην κατηγορία τους. Οι Μινωικές Γραμμές κατέκτησαν την "Πρώτη Θέση" στο χώρο της ακτοπλοΐας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου των Μινωικών Γραμμών τη διάκριση παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αντώνης Μανιαδάκης, ο οποίος, σχολιάζοντας τη σημαντική αυτή διάκριση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι πραγματικά μια ακόμη μεγάλη τιμή, μία ακόμη μεγάλη στιγμή για την εταιρεία μας. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για αυτήν την κορυφαία τιμητική ανάδειξη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως το επιβατικό κοινό που προτιμά την εταιρεία μας και ταξιδεύει με τα υπερπολυτελή High Speed Cruise Ferries των Μινωικών Γραμμών στις γραμμές εσωτερικού και εξωτερικού… τους πελάτες μας αυτοκινητιστές που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην ακτοπλοΐα… και τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη που εμπιστεύονται τις Μινωικές Γραμμές και προωθούν το εμπορικό της προϊόν. Θέλω επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό της εταιρείας μας, σε στεριά και θάλασσα, για την αφοσίωσή του, τον υψηλό επαγγελματισμό του, και γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι που διαρκεί 40 χρόνια τώρα και ανέδειξε για μία ακόμη φορά τις Μινωικές Γραμμές ως κορυφαία εταιρεία στο χώρο της ελληνικής
επιβατηγού ναυτιλίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v