Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο κατάστημα της OTIS στην Κω

Συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά η OTIS διευρύνοντας το δίκτυό της με την ίδρυση νέου καταστήματος, αυτή τη φορά στην Κω.

Νέο κατάστημα της OTIS στην Κω
Συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά η OTIS διευρύνοντας το δίκτυό της με την ίδρυση νέου καταστήματος, αυτή τη φορά στην Κω.

Η εταιρεία παρά την οικονομική κρίση διευρύνει την παρουσία της στην Ελλάδα ιδρύοντας από το 2009 καταστήματα στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην Κατερίνη και στην Κέρκυρα, τα οποία ήρθαν να προστεθούν στα καταστήματα της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Κοζάνης, της Κορίνθου, αλλά και της Λεμεσού στην Κύπρο.

«Παρά την οικονομική κρίση η OTIS συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά, και να προσφέρει σε αυτήν τα προϊόντα, την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της.

Για την OTIS, η δημιουργία ενός ικανού δικτύου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και την κάλυψη ολοένα και περισσότερων περιοχών, αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα και στρατηγικό στόχο.

Η πληρέστερη δυνατή κάλυψη με τη φυσική παρουσία των ανθρώπων της OTIS και η παροχή άμεσων και ποιοτικών λύσεων συνθέτουν δυο πολύ σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της OTIS Ελλάδος & Κύπρου, κ. Νάσος Μπίκας.

Η OTIS Ελλάδος και Κύπρου είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων – διαδρόμων στον Ελληνικό Χώρο.

Απασχολεί 240 άτομα μόνιμο προσωπικό, εκ των οποίων οι 175 είναι ειδικευμένοι τεχνικοί.

Συντηρεί πάνω από 10.000 ανελκυστήρες, κυλιόμενες κλίμακες/διαδρόμους σε όλη την Ελληνική επικράτεια και την Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται με Καταστήματα στην Αττική (Νέα Ιωνία, Αθήνα - Κέντρο και Νέο Κόσμο), Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κατερίνη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Κέρκυρα, Κόρινθο και Λεμεσό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v