Σαράντης: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης με Beta

Η ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ ενέκρινε με την από 10/5 απόφασή του την απόκτηση από αυτήν της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας «Σαράντης».

Σαράντης: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης με Beta
Η ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε με την από 10 Μαΐου 2012 απόφασή του την απόκτηση από αυτήν της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας «ΓΡ. Σαράντης ΑΒΕΕ»  και όρισε ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 14η Μαΐου 2012.

Η εταιρία ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Εκδότρια, με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εκδότριας. Για την υπηρεσία αυτή η ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα λαμβάνει από την Εκδότρια αμοιβή.

2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Εκδότρια έχει διάρκεια 1 έτους.
 
3. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει συνάψει σύμβαση με τον κ. Σαράντη Κυριάκο του Πανταζή, κύριο μέτοχο της Εκδότριας, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση του κυρίου μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v