Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΟΠΑΠ εξοπλίζει το νοσοκομείο «Αγία Όλγα»

Έναν σύγχρονο Πολυτομικό Αξονικό Τομογράφο (64 τομών) παραδίδει η ΟΠΑΠ στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, «Η Αγία Όλγα», την Πέμπτη, 24 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι.

Η ΟΠΑΠ εξοπλίζει το νοσοκομείο «Αγία Όλγα»
Έναν σύγχρονο Πολυτομικό Αξονικό Τομογράφο (64 τομών) παραδίδει η ΟΠΑΠ στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, «Η Αγία Όλγα», την Πέμπτη, 24 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον τομέα της Υγείας.

Η προμήθεια του εξοπλισμού υπήρξε αίτημα της διοίκησης του νοσοκομείου, αλλά και ανάγκη για το Τμήμα Αξονικής Τομογραφίας, στην οποία το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ ανταποκρίθηκε άμεσα. Το τελικό κόστος του εξειδικευμένου αυτού εξοπλισμού ανήλθε σε 640.830 ευρώ και η προμήθειά του έγινε με βάση τις διαγωνιστικές διαδικασίες της ΟΠΑΠ.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΟΠΑΠ είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο πρόγραμμα χορηγιών και δωρεών στη χώρα, οι οποίες κατευθύνονται στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Τουρισμού και του Περιβάλλοντος, όπως, επίσης, και του Αθλητισμού.

Μέσα από ένα πλήθος αιτημάτων που υποβάλλονται κάθε χρόνο στις αρμόδιες υπηρεσίες της εταιρείας, επιλέγονται κάθε φορά, από μια ευρεία επιτροπή μελών του Δ.Σ. και στελεχών της ΟΠΑΠ, εκείνες που θα εξυπηρετήσουν ευρύτερα το κοινωνικό σύνολο.

Ειδικά στον τομέα της υγείας, την τριετία 2009-2011 η ΟΠΑΠ έχει διαθέσει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για τον εξοπλισμό νοσοκομείων με σύγχρονα μηχανήματα σε όλη τη χώρα, καθώς και την ενίσχυση πρωτοβουλιών φορέων, όπως των ΑμΕΑ, καρκινοπαθών, νεφροπαθών κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v