Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Διοικητικές αλλαγές στις θυγατρικές

Ο όμιλος Eurobank EFG ανακοινωσε αλλαγές στη Διοίκηση των θυγατρικών της Τραπεζών στη Βουλγαρία (Eurobank EFG Bulgaria A.D.) και στη Ρουμανία (Bancpost S.A.), οι οποίες τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2012.

Eurobank: Διοικητικές αλλαγές στις θυγατρικές
Ο όμιλος Eurobank EFG ανακοινωσε αλλαγές στη Διοίκηση των θυγατρικών της Τραπεζών στη Βουλγαρία (Eurobank EFG Bulgaria A.D.) και στη Ρουμανία (Bancpost S.A.), οι οποίες τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2012.

Αναλυτικά:

Ο κ. Peter Weiss, μετά από ενάμιση χρόνο στην Bancpost S.A. αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας και Επικεφαλής Εργασιών του Ομίλου στη Ρουμανία, για προσωπικούς λόγους. Ο κ. Weiss έχει συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση της ρευστότητας και της λειτουργίας της Bancpost στο πολύ απαιτητικό περιβάλλον της τοπικής αγοράς.

Ο κ. Αντώνης Χασιώτης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της Bancpost και Επικεφαλής Εργασιών του Ομίλου στη Ρουμανία. Ο κ. Χασιώτης διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank EFG Bulgaria A.D. (Postbank) και Επικεφαλής Εργασιών του Ομίλου στη Βουλγαρία επί 8 χρόνια. Κατά την περίοδο αυτή, είχε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Τράπεζας, ολοκλήρωσε με επιτυχία την συγχώνευση με την DZI Bank, ενίσχυσε τη θέση της Τράπεζας στην αγορά, και ανέδειξε την Postbank σε μια από τις κυρίαρχες τράπεζες στη Βουλγαρία.

Η κα. Petia Dimitrova, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank EFG Bulgaria A.D. (Postbank) και Οικονομική Διευθύντρια των θυγατρικών του Ομίλου στη Βουλγαρία, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου της Eurobank EFG Bulgaria A.D. (Postbank) και Επικεφαλής Εργασιών του Ομίλου στη Βουλγαρία. Στην εννεαετή προσφορά της στην Τράπεζα, η κ. Dimitrova συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχημένη ανάπτυξη της Postbank.

O κ. Πέτρος Αγγελάκης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Διεθνών Δραστηριοτήτων του Ομίλου, αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank EFG Bulgaria A.D. (Postbank) και Επικεφαλής Εργασιών, Τεχνολογίας και Οργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v