Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτός αγοράς η εταιρεία προμήθειας REVMAENA

Εκτός αγοράς βρίσκεται από αύριο 31 Μαίου και η εταιρεία προμήθειας REVMAENA, καθώς ο Λειρτουργός της αγοράς (ΛΑΓΗΕ), της αφαίρεσε το δικαίωμα να εκπροσωπεί πελάτες

Εκτός αγοράς η εταιρεία προμήθειας REVMAENA
Εκτός αγοράς βρίσκεται από αύριο 31 Μαίου και η εταιρεία προμήθειας REVMAENA, καθώς ο Λειρτουργός της αγοράς (ΛΑΓΗΕ), της αφαίρεσε το δικαίωμα να εκπροσωπεί πελάτες.
 
Έτσι από αύριο οι πάνω από 20.000 καταναλωτές που προμηθεύονταν ηλεκτρικό από την εταιρεία, θα τροφοδοτούνται από τη ΔΕΗ και σε 3 μήνες θα πρέπει να υπογράψουν σύμβαση με τη ΔΕΗ, ή άλλο προμηθευτή.

Η REVMAENA, είχε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερη δραστηριότητα για προσέλκυση πελατών. Ωστόσο κάποιες πρακτικές μάρκετινγκ, είχαν προκαλέσει την αντίδραση της ΔΕΗ, η οποία προσέφυγε σε βάρος της για άσκηση αθέμιτων πρακτικών, αναφορικά με τα τιμολόγια που προέβαλε ως ποικονομικότερα της ΔΕΗ.

Η αφαίρεση της άδειας, αποφασίστηκε προχθές, καθώς δεν πλήρωνε όλες τις υποχρεώσεις της στο λειτουργό για τις αγορές ηλεκτρικού που πραγματοποιούσε.

Η RΕVMAENA, είναι η τέταρτη εταιρεία ανεξάρτητος προμηθευτής, της οποίας η άδεια αφαιρείται, μετά την Εναλλακτική Ενεργειακή, Energa και Hellas Power τον Ιανουάριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v