H Sunlight επίσημος αντιπρόσωπoς της AEG Power

Η SUNLIGHT διατηρώντας ήδη περισσότερα από 10 χρόνια συνεργασίας με την AEG Power Solutions Gmbh, έγινε πλέον και επίσημος αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

H Sunlight επίσημος αντιπρόσωπoς της AEG Power
Η SUNLIGHT διατηρώντας ήδη περισσότερα από 10 χρόνια συνεργασίας με την AEG Power Solutions Gmbh, έγινε πλέον και επίσημος αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Η AEG Power Solutions Gmbh είναι ένας εκ των 5 μεγαλύτερων κατασκευαστών ενεργειακών συστημάτων παγκοσμίως, με αιχμή δόρατος τα Συστήματα αδιάλειπτης τροφοδοσίας (UPS) και τα Συστήματα Ισχύος DC (DC Power Systems).

Με την επικύρωση της μακρόχρονης αυτής συνεργασίας, η SUNLIGHT θα διαθέτει και θα υποστηρίζει στην Ελληνική αγορά Συστήματα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας (UPS) και Συστήματα Ισχύος DC (rectifiers, chargers και inverters), σε τομείς και εφαρμογές με ιδιαίτερες απαιτήσεις (ενδεικτικά βιομηχανία, τηλεπικοινωνίες, κατασκευές και υποδομές). Στο πλαίσιο αυτό, η SUNLIGHT θα προσφέρει προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα, καθώς επίσης υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες, τονίζοντας τη γενικότερη φιλοσοφία της για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, απόλυτα προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη και με άκρως ανταγωνιστικό κόστος απόκτησης και λειτουργίας.

Το 2011, η SUNLIGHT αποτέλεσε δυναμικό πρεσβευτή της AEG στην εγχώρια και διεθνή αγορά, πραγματοποιώντας ενεργειακά έργα ως EPC εργολάβος, με προϊόντα AEG και βιομηχανικές μπαταρίες SUNLIGHT, τα οποία ξεπέρασαν σε αξία τα €2 εκατ. ευρώ. Οι ενεργειακοί σύμβουλοι της εταιρείας, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία, συμμετείχαν στη μελέτη και στο σχεδιασμό κατάλληλων λύσεων, ενώ προσέφεραν συνεχή τεχνική υποστήριξη στη διάρκεια των έργων, πραγματοποιώντας αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της υλοποίησης.

Παράλληλα, στον τομέα των υπηρεσιών η εταιρεία υποστηρίζει προϊόντα AEG σε πληθώρα επιχειρήσεων και έργων μεταξύ των οποίων Αττική και Εγνατία Οδός, Άκτωρ, ΑΕΓΕΚ, J&P Άβαξ, ΔΕΗ, Αλουμίνιο Ελλάδος και COSMOTE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v