Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Allianz: Βράβευση συνεργατών του δικτύου Agency

Οι κορυφαίοι συνεργάτες του δικτύου Agency της Allianz Ελλάδος που ξεχώρισαν το 2011, εστιάζοντας σε τομείς δράσης που συνεπάγονται ανάπτυξη και σε καίριους δείκτες απόδοσης, βραβεύτηκαν στην ετήσια εκδήλωση της εταιρίας.

Allianz: Βράβευση συνεργατών του δικτύου Agency
Οι κορυφαίοι συνεργάτες του δικτύου Agency της Allianz Ελλάδος που ξεχώρισαν μέσα στο 2011, εστιάζοντας σε τομείς δράσης που συνεπάγονται ανάπτυξη, αλλά και σε καίριους δείκτες απόδοσης, βραβεύτηκαν στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του δικτύου Agency της Allianz Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.

Παρά τις πιέσεις που δέχεται λόγω της οικονομικής ύφεσης η ασφαλιστική αγορά – μείωση 7,1% στην παραγωγή ασφαλίστρων το 2011- η Allianz Ελλάδος κατάφερε να συγκρατήσει την παραγωγή ασφαλίστρων και να κερδίσει μερίδιο αγοράς τόσο στον κλάδο Ζωής όσο και στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων, ανεβαίνοντας στην 6η θέση της κατάταξης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς για το 2011 με βάση τη συνολική παραγωγή.

«Επιδείξαμε σθεναρές αντιστάσεις στην κρίση και καταφέραμε να διατηρήσουμε αλώβητο τον κύκλο εργασιών μας, να κερδίσουμε μερίδια σε μία αγορά που κινήθηκε έντονα πτωτικά, αλλά και να εξασφαλίσουμε λειτουργική κερδοφορία 18,5 εκατ. ευρώ» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος και CEO της Allianz Ελλάδος, κ. Πέτρος Παπανικολάου, κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης βραβεύσεων του δικτύου Agency της Allianz Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.

«Παρά το αβέβαιο περιβάλλον, τις ασταθείς αγορές και το διαμορφούμενο ρυθμιστικό πλαίσιο, η υπόσχεσή μας παραμένει υπόσχεση: Να χτίσουμε μαζί την ισχυρότερη παγκόσμια χρηματοοικονομική κοινότητα.»

Αναφερόμενος στις προοπτικές της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, ο κ. Παπανικολάου τόνισε ότι το 2012 αποτελεί την αρχή μίας δύσκολης τριετίας με πολλές προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά: επανακεφαλαιοποίηση, Solvency II, μειωμένα τεχνικά αποθέματα κλάδου ζωής και συνέχιση της ύφεσης της ασφαλιστικής αγοράς και το 2013.

«Παρόλο το απαιτητικό περιβάλλον ύφεση, οι στόχοι μας είναι φιλόδοξοι, γιατί βασιζόμαστε στην εξαιρετική ποιότητα και το γνωστικό υπόβαθρο που έχουν οι συνεργάτες του δικτύου Agency της Allianz. Αντλούμε αισιοδοξία από την ποιότητα των συνεργατών μας» ανέφερε ο κ. Παπανικολάου για να συμπληρώσει «Στην κρίσιμη αυτή περίοδο δεν αρκεί η απλή επαγγελματική πιστοποίηση. Για αυτό και εμείς στην Allianz, ήδη από το 2010 προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά εισάγοντας την κορυφαία επαγγελματική πιστοποίηση του Συμβούλου Σύνταξης Allianz. Έχουμε ήδη πιστοποιήσει 31 Συμβούλους Σύνταξης και συνεχίζουμε υπεύθυνα, παρέχοντας επαγγελματική πιστοποίηση σε έναν τομέα για τον οποίο η ευαισθησία της κοινωνίας, ιδιαίτερα τη σημερινή περίοδο, είναι πολύ μεγάλη.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v