Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

LAMDA Hellix: Επέκταση συνεργασίας με IpHost

Η LAMDA Hellix, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία IpHost.

LAMDA Hellix: Επέκταση συνεργασίας με IpHost
Η LAMDA Hellix, θυγατρική της Lamda Development, αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις Strongest Companies in Greece, βραβευμένη το 2012 ως Best Workplace, 2011 με το Best European Data Center Facilities Management Award, το 2010 με το Best European Green Initiative Award και το 2009 ως Best Regional Data Centre Operator in Europe, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία IpHost.

Η IpHost συνεργάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια με τη LAMDA Hellix. Αποστολή της IpHost είναι να προσφέρει πρωτοποριακές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες κατοχύρωσης ονομάτων χώρου και φιλοξενίας καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών.

Έπειτα από εμπειρία ετών η IpHost επεκτείνεται σε υπηρεσίες cloud, virtualization και CDN για να εξυπηρετήσει επιπλέον ανάγκες σε υπηρεσίες hosting και bandwidth. Η LAMDA Hellix φιλοξενεί στις ιδιόκτητες υποδομές της, τις κρίσιμες εφαρμογές της εταιρείας IpHost, ενώ αποτελεί μια από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποιεί τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Multi-Homing Internet για υψηλής ποιότητας διασύνδεση Internet ώστε να εξασφαλίζονται οι υψηλές απαιτήσεις των πελατών της σε γρήγορες ταχύτητες εξαιρετικά αξιόπιστης διασύνδεσης.

Ο Χαράλαμπος Τουλκαρίδης, Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης της IpHost, δήλωσε σχετικά: «Έχοντας μια συνεργασία ετών με τη LAMDA Hellix είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι τόσο σε επίπεδο απόκρισης των αιτημάτων μας όσο και στο επίπεδο των υπηρεσιών. Έχουμε εμπιστευθεί τη LAMDA Hellix για τη στέγαση των κρίσιμων εφαρμογών μας και την τηλεπικοινωνιακή διασύνδεσή τους μέσω της υπηρεσίας Multi-Homing Internet που μας παρέχει αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας διασύνδεση Internet μέσω πολλαπλών παρόχων σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Η LAMDA Hellix αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ικανό να στηρίξει όποια ανάγκη προκύψει στους πελάτες της».

Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Εμπορικός Διευθυντής της LAMDA Hellix, ανέφερε σχετικά: «Η LAMDA Hellix σταθερή στις συνεργασίες και τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πελάτες της, είναι ευτυχής που η πολυετής συνεργασία της με την εταιρεία IpHost επεκτείνεται περαιτέρω σε νέες υπηρεσίες. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για εμάς η επέκταση του ισχυρού οικοσυστήματος των συνεργατών μας και σε υπηρεσίες cloud».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v