Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kleemann: Στόχος η διείσδυση σε νέες αγορές

Η ίδρυση νέων θυγατρικών, η διείσδυση σε νέες αγορές, αλλά και η ισχυροποίηση της παρουσίας του στις ήδη υφιστάμενες, αποτελούν τους στόχους του ομίλου της Kleemann για το τρέχον έτος.

Kleemann: Στόχος η διείσδυση σε νέες αγορές
Η ίδρυση νέων θυγατρικών, η διείσδυση σε νέες αγορές, αλλά και η ισχυροποίηση της παρουσίας του στις ήδη υφιστάμενες, αποτελούν τους στόχους του ομίλου της Kleemann για το τρέχον έτος.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρίας, Νικόλαος Κουκούντζος στο πλαίσιο της σημερινής τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων, για την επιτυχή αντιμετώπιση της κρίσης της ελληνικής αγοράς απαραίτητη είναι η περαιτέρω διεθνοποίηση του ομίλου και η διεύρυνση του πελατολογίου του. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλλουν -μεταξύ άλλων- και οι δύο νέες παραγωγικές μονάδες σε Κίνα και Σερβία, που αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους εντός του καλοκαιριού, καθώς και η συμμετοχή της εταιρίας στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου όπως αυτή της Κίνας στην πόλη Γκουανγκζού.

Παράλληλα, συμμετείχε στο μεγαλύτερο συνέδριο του κλάδου παγκοσμίως της Elevcon, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ και στο οποίο παρουσίασε την καινούρια εφαρμογή της Kleemann για smartphones (Lift Tester) και τον νέο ενεργειακό ανελκυστήρα Green Edition.

Γενική συνέλευση

Στο μεταξύ, κατά την διάρκεια της συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του 75,4% του μετοχικού κεφαλαίου, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις για τη διαχειριστική χρήση 01/01-31/12/2011, καθώς επίσης και οι εκθέσεις του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών για τη χρήση αυτή.

Παράλληλα, εγκρίθηκε η ανακατανομή θέσεων των μελών Δ.Σ. πού είχε ισχύ από την 01/01/12. Ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Μενέλαος Κουκούντζος του Κωνσταντίνου υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, διατηρώντας τη θέση του ως αντιπροέδρου του Δ.Σ. Κατόπιν αυτού, νέος διευθύνων σύμβουλος ορίστηκε το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Κουκούντζος του Νικολάου, ενώ τη θέση του τελευταίου ως γενικού διευθυντή αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. Νικόλαος Κουκούντζος του Νικολάου.

Για τη χρήση του 2011, το διοικητικό συμβούλιο δεν προτίθεται να προτείνει τη διανομή μερίσματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v