Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Smart Park το νέο κατάστημα της Η&Μ

Σε μια ακόμη σημαντική συμφωνία με τη σουηδική εταιρία Η&Μ, προχώρησε η R.E.D.S για τη λειτουργία καταστήματος-άγκυρα, επιφάνειας 1900τ.μ., στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park, στην περιοχή Γυαλού στα Σπάτα.

Στο Smart Park το νέο κατάστημα της Η&Μ
Σε μια ακόμη σημαντική συμφωνία με τη σουηδική εταιρία καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης με μόδα για όλη την οικογένεια, Η&Μ, προχώρησε η R.E.D.S για τη λειτουργία καταστήματος-άγκυρα, επιφάνειας 1900τ.μ., στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park, στην περιοχή Γυαλού στα Σπάτα.

Το νέο κατάστημα θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του το Σάββατο 23 Ιουνίου, με ένα εντυπωσιακό All Day Fashion Music Event μόδας και μουσικής, από τις 11:00 έως τις 20:00, φιλοξενώντας τους επώνυμους και μη φίλους της Η&Μ και του Smart Park.
 
Η συνεργασία με την Η&Μ αποτελεί μια εμπορική συμφωνία που αναβαθμίζει τις επιλογές μόδας που προσφέρονται στο Smart Park και συμπληρώνει το μίγμα καταστημάτων μέσα στο Εμπορικό Πάρκο, καταξιώνοντάς το ως ένα ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό για όλη την οικογένεια.

Ο Γιάννης Μωραΐτης, Γενικός Διευθυντής της REDS, δήλωσε: «Η επιτυχία του Smart Park οφείλεται στην ικανότητα των μεγάλων κυρίως μισθωτών του να προσφέρουν, ανταποκρινόμενοι στην κρίση, σημαντικές προσφορές και μειωμένες τιμές που κάνουν τα χρήματα των επισκεπτών να πιάνουν τόπο. Η πληρότητα του εμπορικού πάρκου αγγίζει πλέον το 90%, δεδομένης της έλευσης πολύ σημαντικών ονομάτων όπως η H&M, το Fullah Sugah, το Melcore κ.α., που παρά το κλίμα που επικρατεί στη χώρα, αποφάσισαν να επενδύσουν συμβάλλοντας στη δημιουργία περισσοτέρων από 1000 νέων θέσεων εργασίας».

Επιπλέον πρόσθεσε ότι: «Για το επόμενο χρονικό διάστημα τα σχέδια της διοίκησης του Smart Park επικεντρώνονται στην ενίσχυση των επιλογών στο χώρο της ένδυσης με πληθώρα νέων μισθώσεων και εκπλήξεων, στο άνοιγμα νέων καφέ και εστιατορίων, που αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μέσα στο καλοκαίρι και φυσικά στην ολοκλήρωση κατασκευής των έξι νέων αιθουσών κινηματογράφου της Village Cinemas και του κτιρίου της Praktiker».

Το Smart Part αποτελεί το μεγαλύτερο Εμπορικό Πάρκο στην Ελλάδα, αναπτύσσεται σε μια έκταση 91 στρεμμάτων, με την παρουσία των μεγαλύτερων ονομάτων του λιανεμπορίου, τον «ανοιχτό του χαρακτήρα», διαθέτει εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού (έξοδος 16Ρ) και άμεση σύνδεση με κοινό πεζοδιάδρομο με τα καταστήματα μόδας του Εκπτωτικού Χωριού McArthur Glen, δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v