Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Παίδων Πατρών εξοπλίζεται από την ΟΠΑΠ

Από την προσεχή Δευτέρα, 25 Ιουνίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών - Καραμανδάνειο, θα λειτουργεί ένας έγχρωμος υπερηχοτομογράφος ψηφιακής τεχνολογίας, που αποτελεί δωρεά της ΟΠΑΠ.

Το Παίδων Πατρών εξοπλίζεται από την ΟΠΑΠ
Από την προσεχή Δευτέρα, 25 Ιουνίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών - Καραμανδάνειο, θα λειτουργεί ένας έγχρωμος υπερηχοτομογράφος ψηφιακής τεχνολογίας, που αποτελεί δωρεά της ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο αναπτύσσει η εταιρεία με συστηματικό και μεθοδικό τρόπο τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση της ΟΠΑΠ έχει θέσει σε προτεραιότητα τον εξοπλισμό νοσοκομείων στο κέντρο και στην περιφέρεια με σύγχρονα διαγνωστικά και επεμβατικά μηχανήματα, συμβάλλοντας ουσιαστικά σε έναν εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα, όπως είναι η Υγεία, η οποία, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι με βάση τις προβλεπόμενες διαγωνιστικές διαδικασίες προμηθειών της ΟΠΑΠ, η απόκτηση των ιατρικών μηχανημάτων γίνεται ταχύτερα και σε χαμηλότερο κόστος. Είναι ενδεικτικό ότι ο σύγχρονος ψηφιακός υπερηχοτομογράφος για το Καραμνδάνειο, κόστισε 53.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v