Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανακαλύψτε την Σκύρο με την Aegean

Η AEGEAN προσφέρει 20.000 εισιτήρια για όλες τις πτήσεις προς/από Σκύρο με συνολική χρέωση €9 για απλή μετάβαση από Σκύρο προς Αθήνα και €19 για απλή μετάβαση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς Σκύρο .

Ανακαλύψτε την Σκύρο με την Aegean
Η AEGEAN προσφέρει 20.000 εισιτήρια για όλες τις πτήσεις προς/από Σκύρο με συνολική χρέωση €9 για απλή μετάβαση από Σκύρο προς Αθήνα και €19 για απλή μετάβαση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς Σκύρο .

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθ. Σύμβουλος της Aegean μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με τον Δήμαρχο Σκύρου κ. Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη δήλωσε: «Θέλουμε να διώξουμε την «κρίση» από την Σκύρο, ένα πανέμορφο νησί της «άγονης γραμμής», αξιοποιώντας την βοήθεια της πολιτείας και την έλλειψη φόρων στις άγονες γραμμές. To 2011, η επιβατική κίνηση στο αεροπορικό δρομολόγιο Αθήνα-Σκύρος ήταν μόλις 2.230 επιβάτες. Εφέτος ο στόχος μας είναι να επισκεφθούν την Σκύρο με την AEGEAN και να την αγαπήσουν δεκαπλάσιοι, δηλαδή 25.000 ταξιδιώτες».

Η προσφορά ισχύει για όλες τις διαθέσιμες θέσεις όλων των πτήσεων που εκτελούνται από 21/06/2012 έως 31/12/2012, εφόσον αγοραστούν έως 31/07/2012. Οι ναύλοι περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις χρεώσεις συναλλαγής για αγορά εισιτηρίου από το www.aegeanair.com. Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας σε αυτούς τους ναύλους ούτε και δυνατότητα επιστροφής αξίας του ναύλου με την ακύρωση.

Η Aegean έχει σχεδιάσει ένα πλάνο γνωριμίας με το πανέμορφο νησί . Μέσα από την Facebook εφαρμογή TOP10 προβάλλονται τα καλύτερα μέρη του νησιού έτσι όπως έχουν καταγραφεί από τους ίδιους τους ταξιδιώτες. Παράλληλα, από τις αρχές Ιουλίου η σελίδα της AEGEAN στο Facebook θα είναι αφιερωμένη στη Σκύρο, προβάλλοντας καθημερινά ένα λόγο για τον οποίο αξίζει να την ανακαλύψουμε.

Η Σκύρος, ένα νησί των Βόρειων Σποράδων με ιστορία αιώνων και σημαντική παρουσία στην πορεία της Ελληνικής πραγματικότητας, είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Από τη Χώρα ή Χωριό που είναι η πρωτεύουσα του νησιού σε μαγευτικούς οικισμούς όπως ο Πεύκος, η Τσάτσα, τα Μαγαζιά ή ο Μώλος, θα συναντήσετε πανέμορφα τοπία και μαγευτικούς προορισμούς. Περισσότερες πληροφορίες: www.skyros.gr

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.aegeanair.com, στα τηλέφωνα 8011120000 (από σταθερό τηλέφωνο) και +30210626100 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v