Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανεκλήθη η άδεια λειτουργίας της Euroline ΑΕΕΧ

Η Euroline ΑΕΕΧ ανακοινώνει ότι, δυνάμει απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανεκλήθη η άδεια λειτουργίας της, ενώ χορηγήθηκε η άδεια σύστασης του Α/Κ «Marfin Global Strategy Fund Of Funds Μικτό».

Ανεκλήθη η άδεια λειτουργίας της Euroline ΑΕΕΧ
Η Euroline Επενδυτική ΑΕΕΧ ανακοινώνει ότι, δυνάμει της απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς υπ’ αρ. 4/621/12.07.2012, ανεκλήθη η άδεια λειτουργίας της, ενώ παράλληλα εγκρίθηκε ο Κανονισμός και χορηγήθηκε η άδεια σύστασης του Αμοιβαίου Κεφαλαίου «Marfin Global Strategy Fund Of Funds Μικτό», σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η σχέση ανταλλαγής των μετοχών της εταιρίας με τα μερίδια του ανωτέρω Αμοιβαίου Κεφαλαίου είναι 1:1. Κατόπιν της ολοκλήρωσης της ανταλλαγής, η εταιρία θα διαγραφεί από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών.

Η διαχείριση του Αμοιβαίου Κεφαλαίου έχει ανατεθεί στη Marfin Global Asset Management ΑΕΔΑΚ, ενώ θεματοφύλακας έχει οριστεί η Marfin Εγνατία Τράπεζα.

Ο Κανονισμός και το Ενημερωτικό Δελτίο του Αμοιβαίου Κεφαλαίου Marfin Global Strategy Fund Of Funds Μικτό διατίθενται από τα γραφεία της διαχειρίστριας εταιρίας Marfin G.A.M. ΑΕΔΑΚ και το δίκτυο καταστημάτων της Marfin Εγνατία Τράπεζα.

Υπενθυμίζεται ότι η από 23/12/2010 έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων αποφάσισε τη λύση και θέση σε εκκαθάριση της Euroline Επενδυτική ΑΕΕΧ σύμφωνα με το αρ. 35 του ν. 3371/2005, προκειμένου τα στοιχεία του χαρτοφυλακίου της να ανταλλαγούν με μερίδια αμοιβαίου κεφαλαίου του ν. 3283/2004 συσταθησόμενου για το σκοπό αυτό.

Ακολούθως, με την υπ’ αρ. 9/574/17.1.2011 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τέθηκε η εταιρία σε εκκαθάριση κατ’ εφαρμογή των άρθρων 37 παρ. 9 και 35 παρ. 1 του Ν. 3371/2005, ως ανωτέρω.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v