Interamerican: Συνεργασία με Greek Flying Doctors

Στη σύναψη μιας σημαντικής συνεργασίας προχώρησε η INTERAMERICAN, στον τομέα της προσωπικής βοήθειας και συγκεκριμένα για την υγειονομική μεταφορά ασφαλισμένων της εναερίως.

Interamerican: Συνεργασία με Greek Flying Doctors
Στη σύναψη μιας σημαντικής συνεργασίας προχώρησε η INTERAMERICAN, στον τομέα της προσωπικής βοήθειας και συγκεκριμένα για την υγειονομική μεταφορά ασφαλισμένων της εναερίως. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Greek Flying Doctors διαθέτει ήδη στην INTERAMERICAN τρία σύγχρονα αεροπλάνα διαφορετικού μεγέθους το καθένα, άρτια εξοπλισμένα, για τη διακομιδή ασθενών και τραυματιών εντός και εκτός Ελλάδος.

Οι δυνατότητες της INTERAMERICAN στην εναέρια υγειονομική μεταφορά περιλαμβάνουν την εξίσου σημαντική συνεργασία για χρήση ελικοπτέρων με την AirLift. Σημειώνεται ότι φέτος, από τις αρχές Ιανουαρίου έως σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 74 συνολικά αεροδιακομιδές, εκ των οποίων οι 32 με ελικόπτερο και οι 42 με αεροπλάνο, κατά τις οποίες εξυπηρετήθηκαν και συνεργασίες της INTERAMERICAN με ασφαλιστικές εταιρείες του εξωτερικού.

Ο ηγετικός χαρακτήρας της INTERAMERICAN στην άμεση ιατρική βοήθεια επιβεβαιώνεται και από την κίνηση του ιδιόκτητου στόλου ασθενοφόρων, που κατά το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουλίου έχει ανταποκριθεί σε 2.101 περιστατικά.

Όπως τονίζει ο Γιώργος Βαλαής, γενικός διευθυντής της INTERAMERICAN Βοηθείας, η εταιρεία δημιουργεί με την ανάπτυξη της δραστηριότητας στον τομέα ένα ουσιαστικής αξίας κοινωνικό κεφάλαιο, ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που δεν περιορίζεται στην υποστήριξη των ασφαλισμένων της και μόνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v