Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη NATO/NSPA στην INTRACOM Defense

Ο Διευθυντής του προγράμματος των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT του NATO/NSPA κ. Manfred Eggers, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της INTRACOM Defense Electronics.

Επίσκεψη NATO/NSPA στην INTRACOM Defense
Ο Διευθυντής του προγράμματος των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT του NATO/NSPA (NATO Support Agency - πρώην NAMSA) κ. Manfred Eggers, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense Electronics στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στην Ελλάδα.

Μετά από διεθνή διαγωνισμό η INTRACOM Defense Electronics υποστηρίζει τα αντιαεροπορικά συστήματα PATRIOT στην Ευρώπη (Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Ολλανδία και συστήματα των ΗΠΑ στην Ευρώπη) από το 2007 και πρόσφατα η σχετική σύμβαση επεκτάθηκε μέχρι το 2013, με δικαίωμα προαίρεσης μέχρι το 2016.

Η INTRACOM Defense Electronics διαθέτει σημαντικά υψηλή τεχνογνωσία και διακρίνεται για την τεχνολογική της υποδομή στα συστήματα PATRIOT. Παράλληλα, η εταιρία κατάφερε να επεκτείνει τη συνεργασία της με την NSPA, αναλαμβάνοντας σημαντικό έργο στους σταθμούς εκτόξευσης των PATRIOT.

Μετά την επίσκεψή του o κ. Manfred Eggers δήλωσε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την εργασία που εκτελείται από την INTRACOM Defense Electronics για την υποστήριξη των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT. Η υποδομή, το εξειδικευμένο προσωπικό, η ποιότητα των προϊόντων και η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας, διασφαλίζουν την ομαλή εκτέλεση του προγράμματος και το NATO/NSPA μπορεί να βασίζεται στην INTRACOM Defense Electronics για επιδιωκόμενες πρόσθετες δυνατότητες στον ευρωπαϊκό χώρο".

"Για πολλά χρόνια, έχουμε μια άριστη συνεργασία με το ΝΑΤΟ η οποία άρχισε με το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών AWACS και τον πύραυλο επιφανείας - αέρος Evolved Sea Sparrow Missile (ESSM) και τώρα συνεχίζεται με την υποστήριξη των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT. Αποτελεί δέσμευση μας να παραδώσουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας και προσδοκούμε σε μία μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία, η οποία θα αποφέρει περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον" δήλωσε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM Defense Electronics.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v