Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εδραση: Το Σεπτέμβριο η απόφαση για την ΑΜΚ

Σε νέα Εκτακτη Γ.Σ. το Σεπτέμβριο θα εξετασθεί το θέμα της αύξησης κεφαλαίου της Εδρασης με καταβολή μετρητών, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε σήμερα η Β’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση. Εκδοση ομολογιακών.

Εδραση: Το Σεπτέμβριο η απόφαση για την ΑΜΚ
Σε νέα Εκτακτη Γ.Σ. το Σεπτέμβριο θα εξετασθεί το θέμα της αύξησης κεφαλαίου της Εδρασης με καταβολή μετρητών, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε σήμερα η Β’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση. 

Στην Γ.Σ. του Σεπτεμβρίου θα συζητηθεί και η κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφισταμένων μετόχων.

Ωστόσο η Γ.Σ. αποφάσισε την έκδοση ενός κοινού ομολογιακού δανείου με κύριο σκοπό την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων χρηματοδοτήσεων της εταιρίας.

Το εν λόγω κοινό ομολογιακό δάνειο θα είναι ποσού 11.715.000 ευρώ πλέον δεδουλευμένων τόκων των εξοφλούμενων χρηματοδοτήσεων έως την έκδοση του δανείου αυτού καθώς και πλέον πρόσθετων επιβαρύνσεων για την έκδοση του δανείου και την σύσταση των εξασφαλίσεων, όπως θα υπολογισθούν σε εφαρμογή της Συμφωνίας Συνδιαλλαγής με τις πιστώτριες Τράπεζες.
 
Ακόμα ενέκρινε την έκδοση ενός μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ποσού 23.634.000 ευρώ, πλέον τόκων από 01.01.2010 και μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του δανείου όπως οι τόκοι αυτοί θα υπολογισθούν σύμφωνα με τους όρους της Συμφωνίας Συνδιαλλαγής με τις πιστώτριες Τράπεζες, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στην ανωτέρω έκδοση. Το ως άνω μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο θα εκδοθεί με σκοπό την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων χρηματοδοτήσεων της εταιρίας και θα εξασφαλίζεται με ενοχικές και εμπράγματες εξασφαλίσεις.

Τέλος, εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει ελεύθερα κατά την κρίση του και να συνομολογήσει με τους ομολογιούχους δανειστές κάθε λεπτομέρεια και κάθε ειδικό θέμα σχετικά με την έκδοση των ως άνω ομολογιακών δανείων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v