3Ε: Εγκρίθηκε η απόσχιση του κλάδου παραγωγής

Η Coca Cola Hellenic προέβη σε απόσχιση του κλάδου παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της στην Ελλάδα και εισφορά του σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2166/1993 σε κατά ποσοστό 100% θυγατρική της εταιρεία.

3Ε: Εγκρίθηκε η απόσχιση του κλάδου παραγωγής
Η Coca–Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. ανακοίνωσε ότι δυνάμει της υπ’ αριθμόν ΕΜ-18753/12/31-7-2012 απόφασης της Περιφέρειας Αττικής εγκρίθηκαν οι εσωτερικές μεταβολές της εταιρικής της δομής

Η Coca–Cola Hellenic προέβη σε απόσχιση του κλάδου παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της στην Ελλάδα και εισφορά του σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2166/1993 σε κατά ποσοστό 100% θυγατρική της εταιρεία, όπως ανακοίνωσε.

Με τις αλλαγές αυτές στην εταιρική δομή εναρμονίζονται οι δραστηριότητες του Ομίλου στην Ελλάδα με τις δραστηριότητές του στην πλειοψηφία των λοιπών χωρών και μειώνεται η πολυπλοκότητα, ενώ δεν επηρεάζονται οι πελάτες, οι υπάλληλοι ή οι μέτοχοι της Coca–Cola Hellenic, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η νέα εταιρική δομή διασφαλίζει την εμφανή διάκριση μεταξύ της Coca–Cola Hellenic, που διαχειρίζεται τις δραστηριότητες του Ομίλου σε 28 χώρες, και της ελληνικής δραστηριότητας, που ασχολείται με την παραγωγή, διανομή και πώληση στην Ελλάδα των προϊόντων της Coca–Cola Hellenic.

Η επωνυμία της εταιρείας παραμένει «Coca–Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε.» (διακριτικός τίτλος: Coca–Cola Hellenic). Η ελληνική θυγατρική μετονομάζεται σε Coca-Cola Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε. και διατηρεί τον ευρέως αναγνωρισμένο στην Ελλάδα διακριτικό τίτλο «Coca-Cola Τρία Έψιλον (3Ε)», συνεχίζοντας μια πορεία 43 ετών στην Ελλάδα στην παραγωγή, διανομή και εμπορία των προϊόντων μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v