Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ZuluTrade.com: Στις 100 πλέον υποσχόμενες

Μία εταιρεία ελληνικών συμφερόντων έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στον τομέα των επενδυτικών υπηρεσιών και να πρωταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο. Πρόκειται για τη Zulutrade.com.

ZuluTrade.com: Στις 100 πλέον υποσχόμενες
Μία εταιρεία ελληνικών συμφερόντων έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στον τομέα των επενδυτικών υπηρεσιών και να πρωταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο. Η Zulutrade.com, ιδρύθηκε το 2008 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από τον επιχειρηματία Λέοντα Γιοχάη, ο οποίος είναι και βασικός της μέτοχος και μέσα σε λίγα χρόνια εδραιώθηκε στη χρηματοοικονομική αγορά κερδίζοντας την αναγνώριση του επενδυτικού κοινού και σημαντικές διακρίσεις όπως αυτή της αγγλικής εφημερίδας Telegraph, που την κατέταξε στις 100 πιο υποσχόμενες νέες επιχειρήσεις διεθνώς.

Στην δυναμική της ανάπτυξη και επιτυχή πορεία συνέβαλε ιδιαίτερα και η συμμετοχή του Δρ. Ιωάννη Κούστα, ενός από τους σημαντκότερους Έλληνες εφοπλιστές, ως βασικός μέτοχος στην εταιρεία.
 
Η επιτυχία της Zulutrade χτίστηκε γύρω από μια καινοτόμο ιδέα όπως αναφέρει ο Chief Economist της εταιρείας, κ. Βασίλης Τσαπρούνης: «Δημιουργήθηκε μια δικτυακή κοινότητα όπου οποιοσδήποτε επενδυτής, είτε είναι επαγγελματίας είτε ένας απλός ιδιώτης, είτε επενδύοντας εκατομμύρια ή μόλις λίγες εκατοντάδες δολάρια , μπορεί να συμμετέχει έχοντας την δυνατότητα να λαμβάνει ή και να δίνει σήματα αγοράς –πώλησης σε πραγματικό χρόνο.

Το ιστορικό, τα στατιστικά στοιχεία και η γενικότερη πορεία ενός trader είναι πλέον ορατά και διαθέσιμα σε όσους θελήσουν να ακολουθήσουν την επενδυτική φιλοσοφία – θέση του trader».
Η ιδέα έγινε αποδεκτή πολύ γρήγορα από την διεθνή επενδυτική κοινότητα, κυρίως των ιδιωτών επενδυτών, δίνοντας στη Zulutrade ηγετική θέση στον συγκεκριμένο τομέα παγκοσμίως.

«Πέρα από την ικανοποίηση που μας προσφέρει η τιμητική διάκριση να θεωρούμαστε μία από τις 100 πιο υποσχόμενες εταιρείες στον κόσμο» επισημαίνει ο κ. Τσαπρούνης, «η σημαντικότερη αναγνώριση για τη Zulutrade έρχεται από την ίδια την αγορά. Για να μιλήσουμε με όρους μεγεθών, ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών κυμαίνεται μεταξύ 500-700 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο συνολικός όγκος μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 400 δισ. δολάρια.

Συγκριτικά με το ελληνικό χρηματιστήριο ο ημερήσιος όγκος είναι σχεδόν 10-πλασιος από τον όγκο που πραγματοποιούν όλες οι ελληνικές χρηματιστηριακές μαζί. Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε διαρκώς τα εργαλεία και τις εναλλακτικές προσεγγίσεις που προσφέρουμε στους επενδυτές στην παγκόσμια αγορά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v