Στον έλεγχο της Intralot η Ρωσική Favorit

Ο όμιλος Intralot ανακοινώνει ότι αύξησε τη συμμετοχή του στην εταιρία Kelicom σε 100% από 33%. H Intralot αναλαμβάνει έτσι τον έλεγχο της Favorit αποκτώντας πρόσβαση στη μεγάλη βάση πελατών της.

Στον έλεγχο της Intralot η Ρωσική Favorit
Ο όμιλος Intralot ανακοινώνει ότι αύξησε τη συμμετοχή του στην εταιρία Kelicom σε 100% από 33%. H Intralot αναλαμβάνει έτσι τον έλεγχο της FAVORIT BOOKMAKERS’ OFFICE LLC (Favorit) αποκτώντας πρόσβαση στη μεγάλη βάση πελατών της.
 
Οπως  επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Kelicom είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος της Favorit, μίας εταιρίας που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διαχειριστές αθλητικού στοιχήματος στη Ρωσία, κατέχοντας μερίδιο 74,9% στην εταιρία.

Η συναλλαγή για το 67% του μετοχικού κεφαλαίου της Kelicom πραγματοποιήθηκε με αποτίμηση, η οποία αντιστοιχεί σε ποσοστό μικρότερο του 1% του ενοποιημένου ενεργητικού της Intralot και έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες Αρχές Ανταγωνισμού.

Ο κ. Ιωάννης Παντολέων, General Director of Finance and Business Development του Ομίλου Intralot, δήλωσε: “Αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο της Favorit, υλοποιούμε τη στρατηγική μας για περαιτέρω επενδύσεις στη ρυθμισμένη αγορά στοιχήματος της Ρωσίας με στόχο να αποτελούμε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της χώρας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας πορεία στην περιοχή και να παρέχουμε στους Ρώσους παίκτες συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού.”

Η Favorit, η οποία ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2002, είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρίες στοιχηματισμού στη Ρωσία. To Μάρτιο του 2012, η πενταετής άδεια για τη διεξαγωγή αθλητικού στοιχήματος στη Ρωσία, την οποία έλαβε το 2009 από την Ομοσπονδιακή Εφορία της χώρας, μετατράπηκε σε άδεια απεριόριστης χρονικής διάρκειας. Μέσα στα δέκα χρόνια λειτουργίας της, η Favorit προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίσουν σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, καθώς και άλλων αθλημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v