Τρ. Κύπρου: Αναβολή πληρωμής τόκου αξιογράφων

H Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ ανακοίνωσε την αναβολή της πληρωμής τόκου για την περίοδο 20 Ιουνίου - 19 Σεπτεμβρίου αναφορικά με τα Αξιόγραφα Κεφαλαίου 12/2007 που διαπραγματεύονται με κωδικό BCSC/ΤΡΚΑΓ.

Τρ. Κύπρου: Αναβολή πληρωμής τόκου αξιογράφων
H Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ ανακοίνωσε την αναβολή της πληρωμής τόκου για την περίοδο 20 Ιουνίου - 19 Σεπτεμβρίου αναφορικά με τα Αξιόγραφα Κεφαλαίου 12/2007 που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου με κωδικό BCSC/ΤΡΚΑΓ.

Σύμφωνα με τους Όρους Έκδοσης, η Τράπεζα θα ικανοποιήσει την Αναβαλλόμενη Πληρωμή Τόκου για την περίοδο 20 Ιουνίου -19 Σεπτεμβρίου 2012 μόνο κατά την εξαγορά των Αξιογράφων.

Η Αναβαλλόμενη Πληρωμή Τόκου θα ικανοποιηθεί μόνο από το προϊόν έκδοσης μετοχών της Τράπεζας σύμφωνα με τις πρόνοιες του Όρου 6 των Όρων Έκδοσης. Σύμφωνα με τον Όρο 4 των Όρων Έκδοσης, στην Αναβαλλόμενη Πληρωμή Τόκου δεν θα λογίζεται τόκος, ανακοίνωσε η Τράπεζα, προσθέτοντας ότι προβαίνει σε όλες τις ενέργειες που θα της επιτρέψουν να επιστρέψει σε καταβολή τόκου το συντομότερο δυνατό.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v