Τρία νέα καταστήματα από την Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου τύπου, μικρού, καταστήματος «ευκολίας» που φέρει το λογότυπο AB Shop & Go.

Τρία νέα καταστήματα από την Βασιλόπουλος
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου τύπου, μικρού, καταστήματος «ευκολίας» που φέρει το λογότυπο AB Shop & Go.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς για μικρά, ευέλικτα καταστήματα, που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης γειτονιάς - και σε συνέχεια του πρώτου πιλοτικού καταστήματος αυτού του τύπου στο Γαλάτσι - προχώρησε στα εγκαίνια τριών ακόμα καταστημάτων που ακολουθούν αυτές τις προδιαγραφές.

Με την κίνηση αυτή, η ΑΒ Βασιλόπουλος, φιλοδοξεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των περιοίκων για εύκολες και γρήγορες αγορές, στη γνωστή πλέον ποιότητα των προϊόντων ΑΒ.

Τα τρία νέα AB Shop & Go, που διατηρούν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της αλυσίδας και εστιάζουν στην πώληση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, αρτοσκευασμάτων και άλλων ειδών καθημερινής χρήσης, εξυπηρετούν τους κατοίκους των πολυσύχναστων γειτονιών της Κυψέλης, του Ζωγράφου και του Κουκακίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v