Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3E: Δύο δικαιούχοι άσκησαν 6.165 stock option

Δύο από το σύνολο των 63 στελεχών της Coca Cola 3E άσκησαν τον Αύγουστο τα δικαιώματα προαίρεσης αγοράς μετοχών της εταιρίας, ασκώντας συνολικά 6.165 δικαιώματα στην τιμή του 1,01 ευρώ.

3E: Δύο δικαιούχοι άσκησαν 6.165 stock option
Δύο από το σύνολο των 63 στελεχών της Coca Cola 3E άσκησαν τον Αύγουστο τα δικαιώματα προαίρεσης αγοράς μετοχών της εταιρίας, ασκώντας συνολικά 6.165 δικαιώματα στην τιμή του 1,01 ευρώ, με αποτέλεσματα την έκδοση 6.165 μετοχών.

Συνεπεία της ασκήσεως των ως άνω δικαιωμάτων, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας αυξήθηκε κατά το ποσό των 6.226,65 ευρώ, ενώ το αποθεματικό υπέρ το άρτιο αυξήθηκε κατά το ποσό των 49.381,65 ευρώ. Μετά την ως άνω αύξηση, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται σε 370.219.042,07 ευρώ, διαιρούμενο σε 366.553.507 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,01 ευρώ έκαστη.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας σε μετρητά εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της στις 27 Αυγούστου 2012. Το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με τις υπ’ αρ. Κ2- 6599/21.09.2012 και Κ2-6076/20.09.2012 ανακοινώσεις του, προέβη στην καταχώριση στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών των στοιχείων της εταιρίας σχετικά με την ως άνω αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και την πιστοποίηση της καταβολής της αύξησης αυτής.

Η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ως άνω 6.165 νέων ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, εκτιμάται ότι θα εγκριθεί από το Δ.Σ. του Χ.Α. κατά την συνεδρίαση του την 28η Σεπτεμβρίου 2012. Η εκτιμώμενη ημερομηνία διαπραγμάτευσης των ανωτέρω νέων ονομαστικών μετοχών θα είναι η 3η Οκτωβρίου 2012.

Οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) των δικαιούχων πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών. Η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο