ΕΤΕ: Διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις

Η Εθνική θα εντείνει τις προσπάθειές της και θα συμβάλει αποφασιστικά στη μετεξέλιξη του τραπεζικού τομέα, αναφέρουν πληροφορίες. Το μήνυμα του Αλ. Τουρκολιά στους εργαζόμενους του ομίλου.

ΕΤΕ: Διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις
Η Εθνική θα εντείνει τις προσπάθειές της και θα συμβάλει αποφασιστικά στη μετεξέλιξη του τραπεζικού τομέα, αναφέρουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Τουρκολιάς έστειλε μήνυμα προς τους εργαζόμενους για την επιλογή της Credit Agricole για την Εμπορική, ενώ χαρακτήρισε τη διαδικασία "ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την ελληνική οικονομία, αφού αποτελεί σημαντικό βήμα προς την πορεία ολοκλήρωσης της αναδιάρθρωσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος".

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ υπογράμμισε ότι η τράπεζα παραμένει παρούσα στις διαδικασίες αναδιάταξης του πιστωτικού συστήματος, διατηρώντας πρωτεύοντα ρόλο στις εξελίξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε, θα εντείνει τις προσπάθειές της και θα συμβάλει αποφασιστικά στην υγιή και βιώσιμη μετεξέλιξη του τραπεζικού τομέα στη χώρα μας, σύμφωνα με τους κανόνες που θεσπίζονται από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v