Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Axia Ventures σύμβουλος της Dolphin Capital

Η Dolphin Capital Investors Limited ("DCI") ανακοίνωσε την έκδοση νέων μετοχών συνολικής αξίας €50 εκατομμυρίων στα £0,195 ανά μετοχή, με χρηματοοικονομικό σύμβουλο την Axia Ventures.

Η Axia Ventures σύμβουλος της Dolphin Capital
Η Dolphin Capital Investors Limited ("DCI") ανακοίνωσε την έκδοση νέων μετοχών συνολικής αξίας €50 εκατομμυρίων στα £0,195 ανά μετοχή, με χρηματοοικονομικό σύμβουλο την  Axia Ventures.

Μετοχές αξίας €45 εκατομμυρίων θα εκδοθούν σε funds τα οποία διαχειρίζεται η Third Point LLC ("Third Point"), και επιπλέον μετοχές αξίας €5 εκατομμυρίων θα καλυφθούν από τον Investment Manager.

Παρά το γεγονός ότι η αύξηση κεφαλαίου πραγματοποιείται μέσω αναδοχής, το Διοικητικό Συμβούλιο της DCI έχει την ευχέρεια να αποδεχθεί προσφορές μέχρι και €15 εκατομμύρια από ορισμένες, περιορισμένες κατηγορίες επενδυτών, μειώνοντας παράλληλα τη συμμετοχή της Third Point έως το ελάχιστο ποσό των €30 εκατομμύριων.

Η Axia Ventures Group ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος της DCI στο πλαίσιο της ανωτέρω συναλλαγής, και συνέστησε την Third Point στην DCI.

Η Third Point, με έδρα τη Νέα Υόρκη, είναι εγγεγραμμένος σύμβουλος επενδύσεων στη SEC, και διαχειρίζεται περισσότερα από $9 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v