ΕΛΤΑ: Στο Δ.Σ. της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης

Την εκλογή τους για πρώτη φορά στο Συμβούλιο Διοίκησης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης αλλά και την επανεκλογή τους στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταχυδρομικής Εκμετάλλευσης πέτυχαν τα ΕΛΤΑ στο πλαίσιο του 25ου συνεδρίου της UPU.

ΕΛΤΑ: Στο Δ.Σ. της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης
Την εκλογή τους για πρώτη φορά στο Συμβούλιο Διοίκησης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης, αλλά και την επανεκλογή τους στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταχυδρομικής Εκμετάλλευσης πέτυχαν τα ΕΛΤΑ στο πλαίσιο του 25ου συνεδρίου της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης (UPU).

Το 25ο συνέδριο της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης (UPU) πραγματοποιήθηκε στη Ντόχα του Κατάρ, από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου 2012, όπου συμμετείχαν 192 χώρες-μέλη της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης, υπουργοί, ρυθμιστικές αρχές, διευθύνοντες σύμβουλοι ταχυδρομείων, εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών και άλλων διεθνών οργανισμών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εδραιώνουν με την εκλογή τους το ταχυδρομικό κύρος της χώρας μας στο διεθνή χάρτη και δημιουργούν προϋποθέσεις για ανάπτυξη στον απόηχο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, τη στιγμή που η τεχνολογική επανάσταση μεταμορφώνει τη βιομηχανία της επικοινωνίας.

Με περισσότερα από πέντε εκατομμύρια εργαζόμενους και 670.000 ταχυδρομικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, οι ταχυδρομικές υπηρεσίες συνθέτουν ένα τεράστιο δίκτυο και διαχειρίζονται κάθε χρόνο 380 δισεκατομμύρια αντικείμενα επιστολικού ταχυδρομείου, 6,1 δισεκατομμύρια δέματα, ενώ 1 δισεκατομμύριο πολίτες διατηρούν χρηματοπιστωτικούς λογαριασμούς στο παγκόσμιο αυτό δίκτυο που παρέχει πολύτιμες χρηματοοικονομικές αλλά και ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v