Η ERGO στήριξε τον 1ο Αγώνα Δρόμου "Ladies Run"

Η ERGO στήριξε τον πρώτο Αγώνα Δρόμου με τον τίτλο "Ladies Run", ως Υποστηρικτής Ασφάλισής του, ο οποίος απευθυνόταν αποκλειστικά σε γυναίκες και έλαβε χώρα στο Λαιμό της Βουλιαγμένης.

Η ERGO στήριξε τον 1ο Αγώνα Δρόμου Ladies Run
Η ERGO στήριξε τον πρώτο Αγώνα Δρόμου με τον τίτλο "Ladies Run", ως Υποστηρικτής Ασφάλισής του, ο οποίος απευθυνόταν αποκλειστικά σε γυναίκες και έλαβε χώρα στο Λαιμό της Βουλιαγμένης.
 
Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο αγώνας, που χαρακτηρίστηκε από την εξαιρετική οργάνωση, είχε, εκτός των άλλων και έντονα κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές δόθηκε για την ενίσχυση του ήδη αναγνωρισμένου έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και της διαρκούς εκστρατείας της ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η ERGO και με αυτήν τη χορηγία αποδεικνύει έμπρακτα και το «άλλο» πρόσωπό της, τηρώντας τη δέσμευσή της να ενεργεί με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα και την πρόθεσή της να αναδείξει την αξία του αθλητισμού ως τρόπου ζωής. Η συμβολή της εταιρίας στον "Ladies Run" δεν περιορίστηκε μόνο στην παροχή οικονομικών πόρων, αλλά επεκτάθηκε και στην προσφορά δωρεάν ασφάλισης Προσωπικού Ατυχήματος και Αστικής Ευθύνης σε όλες τις συμμετέχουσες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πάνω από 600 Ελληνίδες δρομείς έλαβαν μέρος στον αγώνα τρέχοντας είτε 5 είτε 10 χλμ σε μια πολύ όμορφη διαδρομή δίπλα στα πεύκα και τη θάλασσα και κατάφεραν να ξεπεράσουν τη γραμμή του τερματισμού, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας κόντρα στο γενικότερο κλίμα ανασφάλειας και σκεπτικισμού που επικρατεί. Δυναμικό παρών στο Ladies Run έδωσαν και οι εργαζόμενες στην ERGO, οι περισσότερες από τις οποίες συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα και ένιωσαν τη χαρά της υπέρβασης των ορίων τους και του τερματισμού. Έτσι, με τη συμμετοχή τους έστειλαν και εκείνες το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στην εκστρατεία ενάντια στη μάστιγα που ταλανίζει όλες τις γυναίκες του πλανήτη, τον καρκίνο του μαστού.

Συνάδελφοι και συγγενείς εμψύχωναν σε κάθε ευκαιρία τις συμμετέχουσες της ERGO Running Team δημιουργώντας «αγωνιστική» ατμόσφαιρα και όλοι μαζί στο τέλος, στις απονομές, χειροκρότησαν τη Δέσποινα Κουτσοποδιώτου, μέλος της ομάδας τους, η οποία στην ηλικιακή της κατηγορία τερμάτισε δεύτερη στην απόσταση των 10.000 μέτρων.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης που παραβρέθηκε μαζί με άλλα στελέχη της εταιρίας στον αγώνα δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμβάλουμε σε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός, όχι μόνο λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα και του σκοπού του αγώνα, αλλά και γιατί η ERGO επιθυμεί σε κάθε ευκαιρία που της παρουσιάζεται να στηρίζει και προσπάθειες που προάγουν το ευ αγωνίζεσθαι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v