Η ING Xρυσός Xορηγός του Spetses Mini Marathon

Για δεύτερη συνεχή χρόνια, η ING μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Ζήσε Υπεύθυνα!»  ήταν ο Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης Spetses Mini Marathon.

Η ING Xρυσός Xορηγός του Spetses Mini Marathon
Για δεύτερη συνεχή χρόνια, η ING μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Ζήσε Υπεύθυνα!» που σχεδιάζει και υλοποιεί, ήταν ο Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης Spetses Mini Marathon, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12 με 14 Οκτωβρίου στο όμορφο νησί των Σπετσών.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, εμπλουτισμένη από την προηγούμενη χρονιά, η φετινή διοργάνωση περιελάμβανε εκτός από τους αγώνες δρόμου 5 και 26 χιλιομέτρων, και κολυμβητικό αγώνα του διάπλου Σπετσών-Κόστα 2,5 και 5 χιλιομέτρων, παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων και ποδηλατικό γύρο του νησιού. Το γραφικό νησί των Σπετσών, σε συνδυασμό με τις εξαίσιες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και την άρτια διοργάνωση συντέλεσαν στο να ολοκληρωθεί το τριήμερο με απόλυτη επιτυχία.

Η ING στηρίζει τη διοργάνωση με Χρυσή Χορηγία από την αρχή της, αφού η ευγενής άμιλλα και η σκληρή, συστηματική προετοιμασία για την επίτευξη του στόχου, αρχές που προβάλλονται μέσα από τον Αγώνα, αποτελούν θεμελιώδεις αρχές, οι οποίες ευθυγραμμίζονται με τις αξίες της εταιρείας.

Φέτος, η ING θέσπισε το ειδικό βραβείο «ING Award» για την επιβράβευση της ανάδειξης του αθλητικού πνεύματος και των ιδεωδών του αγώνα. Η κα Σοφία Ρατσιάτου Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων ING και ο κ. Μάνος Χειράκης Γενικός Διευθυντής Marketing & Bancassurance τίμησαν απονέμοντας το βραβείο «ING Award» στην ομάδα των παιδιών από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στις Σπέτσες για να συμμετάσχει στον παιδικό μαραθώνιο, γεμίζοντας το νησί με παιδικά χαμόγελα! Ενισχύοντας την τιμητική αυτή διάκριση, η ING στήριξε οικονομικά το ίδρυμα.

Η δυναμική προβολή της ING στις Σπέτσες ήταν ανάλογη του brand name της, ενώ μέσω του εταιρικού περιπτέρου της η ING, μοίρασε στους συμμετέχοντες μπλουζάκια αλλά και καπέλα για τον αγώνα, προσφέροντας προστασία στους αγωνιζόμενους από το δυνατό ήλιο.

Ακολουθώντας τη διεθνή πρακτική του Ομίλου ING, η ING Ελλάδος δημιούργησε φέτος την ING Running Team, τη δική της ομάδα δρομέων με υπαλλήλους των κεντρικών γραφείων αλλά και στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων. Η ING Running Team που συγκέντρωσε περισσότερα από 50 μέλη προπονήθηκε με εξειδικευμένο προπονητή μαραθωνίων στο Άλσος Νέας Σμύρνης για την προετοιμασία της για τον αγώνα.

Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ING «Ζήσε Υπεύθυνα!» σχεδιάζεται και υλοποιείται στην Ελλάδα σε απόλυτη αρμονία με τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες του παγκόσμιου οργανισμού ING. Ο Όμιλος ING άλλωστε στηρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, όπως τους «ING New York Marathon», «ING Miami Marathon» και «ING Europe Marathon», με τους οποίους έχει συνδεθεί άμεσα η επωνυμία της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v