Attica Bank: Δρομολογεί διαδικασίες για ΑΜΚ

Τις διαδικασίες για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ανακοίνωσε ότι θα δρομολογήσει το ΔΣ της Attika Bank και παράλληλα γνωστοποίησε την αντικατάσταση στο ΔΣ του Γεωργίου Παλαιοδήμου από την Κατερίνα Ζευγώλη.

Attica Bank: Δρομολογεί διαδικασίες για ΑΜΚ
Τις διαδικασίες για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ανακοίνωσε ότι θα δρομολογήσει το ΔΣ της Attika Bank και παράλληλα γνωστοποίησε την αντικατάσταση στο ΔΣ του Γεωργίου Παλαιοδήμου από την Κατερίνα Ζευγώλη.

Αναλυτικά, η Attica Bank ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο  εξέλεξε, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Γεωργίου Παλαιοδήμου την  Κατερίνα Ζευγώλη, ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του.

Μετά τα παραπάνω, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας έχει ως εξής:

Ιωάννης Γαμβρίλης: Πρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
Αργύριος Ζαφειρόπουλος: Αντιπρόεδρος, εκτελεστικό μέλος
Ιωάννης Ιωαννίδης: Εκτελεστικό μέλος
Ευάγγελος Δελής: Εκτελεστικό μέλος
Αθανάσιος Σταθόπουλος: Μη εκτελεστικό μέλος
Αθανάσιος Πρέσβελος: Μη εκτελεστικό μέλος
Ηλίας Περτζινίδης: Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Περικλής Καραΐσκος: Μη εκτελεστικό μέλος
Δημήτριος Βογανάτσης: Ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Μη εκτελεστικό μέλος
Κατερίνα Ζευγώλη: Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Ευθυμία Δελή: Μη εκτελεστικό μέλος
Κωνσταντίνος Γουβάλας: Μη εκτελεστικό μέλος
Γεώργιος Χορταρέας: Πρόσθετο, μη εκτελεστικό μέλος και εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου

Επιπλέον η Attica Bank ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο  στη συνεδρίασή του της 30ης Οκτωβρίου 2012 συζήτησε το θέμα της κεφαλαιακής διάρθρωσης της Τράπεζας σε σχέση και με τις ελάχιστες απαιτήσεις και τους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας που επιβάλλονται από το ισχύον ρυθμιστικό πλαίσιο.

Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε εντός του επόμενου διαστήματος να δρομολογήσει τις διαδικασίες προς την κατεύθυνση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο και το καταστατικό της. Επιπρόσθετα, ο βασικός μέτοχος της Τράπεζας ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ εκδήλωσε την κατ’ αρχήν πρόθεσή του να συμμετάσχει στην κεφαλαιακή ενίσχυση της Τράπεζας.

Σε κάθε περίπτωση, η Τράπεζα για κάθε εξέλιξη σε σχέση με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα ενημερώσει τους μετόχους, με βάση και τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v