TUV HELLAS: Πιστοποίηση της Saudi Investment Bank

Η TUV HELLAS πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο με την πιστοποίηση του Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος της Σαουδικής Αραβίας Saudi Investment Bank σύμφωνα με το νέο πρότυπο Επιχειρησιακής Συνέχειας ISO 22301:2012.

TUV HELLAS: Πιστοποίηση της Saudi Investment Bank
Η TUV HELLAS πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο με την πιστοποίηση του Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος της Σαουδικής Αραβίας Saudi Investment Bank σύμφωνα με το νέο πρότυπο Επιχειρησιακής Συνέχειας ISO 22301:2012 (Societal Security – Business Continuity Management Systems).

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η πιστοποίηση έγινε παρουσία του Εθνικού Φορέα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) ενώ από τον Σεπτέμβριο η TUV HELLAS κατέχει το δικαίωμα χορήγησης διαπιστευμένων πιστοποιητικών για το ανωτέρω πρότυπο.

Η συγκεκριμένη επιθεώρηση είναι μόλις η δεύτερη που πραγματοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα βάσει του νέου προτύπου και εξασφαλίζει την ικανότητα του οργανισμού να παρέχει συνεχώς υπηρεσίες ή προϊόντα σύμφωνα με αποδεκτά και προδιαγεγραμμένα επίπεδα λειτουργίας ακόμα και σε συνθήκες διακοπής της κανονικής του λειτουργίας λόγω έκτακτου αρνητικού περιστατικού.

Ο IS και IT Manager της TUV HELLAS κ. Ζαφείρης Κόβρας, ο οποίος υλοποίησε και ολοκλήρωσε τις διαδικασίες επιθεώρησης και πιστοποίησης στο Ριάντ δήλωσε: «Η διαπίστευση της TUV HELLAS από το ΕΣΥΔ για τη χορήγηση του νέου προτύπου ISO 22301:2012 αποδεικνύει ότι ο Οργανισμός μας είναι πρωτοπόρος σε θέματα επιχειρησιακής συνέχειας και είναι σε θέση να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στους πελάτες τoυ ώστε να διαχειριστούν και να μετριάσουν το επιχειρηματικό ρίσκο. Παράλληλα, η επιθεώρηση πιστοποίησης ενός τόσο σημαντικού φορέα στο εξωτερικό, αποδεικνύει το κύρος του Οργανισμού μας και το συγκριτικό πλεονέκτημα μας στην παροχή διαπιστευμένων ποιοτικών υπηρεσιών».

Με την ανάληψη και ολοκλήρωση των εργασιών του συγκεκριμένου έργου η TUV HELLAS συνεχίζει δυναμικά τη στρατηγική επέκταση των υπηρεσιών της εκτός Ελλάδος με την εξαγωγή ελληνικής τεχνογνωσίας στην Κύπρο, στις χώρες του Κόλπου, την Αφρική, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και την Ασία. Παράλληλα, υποστηρίζει την ελληνική οικονομία με την εξωστρέφεια της μέσα από τον μεγάλο αριθμό εργασιών που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v