Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα λύση για την αγορά λιανικής από SingularLogic

Η SingularLogic συνεχίζοντας τη μεγάλη της παράδοση στην αγορά λιανικής, παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή λογισμικού «SingularLogic Artius», η οποία απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου.

Νέα λύση για την αγορά λιανικής από SingularLogic
Η Singularlogic συνεχίζοντας τη μεγάλη της παράδοση στην αγορά λιανικής, παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή λογισμικού «SingularLogic Artius», η οποία απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα εφαρμογή διαθέτει όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα των εφαρμογών της SingularLogic όπως, ταχύτητα, φιλικό περιβάλλον εργασίας, γρήγορη εγκατάσταση, λειτουργικότητα, αξιοπιστία, καινοτομία και υποστήριξη από το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της εταιρίας.

Καλύπτει όλες τις ανάγκες που προκύπτουν κατά την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος, όπως γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, καλύτερο έλεγχο των πωλήσεων και του καταστήματος, παρακολούθηση της αποθήκης, ενώ τα τεχνικά και λοιπά χαρακτηριστικά της, διασφαλίζουν μέγιστα επιχειρηματικά οφέλη στην επιχείρηση που την επιλέγει.

Παράλληλα προσφέρει ένα σύνολο από επιλογές διασύνδεσης με εξειδικευμένο εξοπλισμό λιανικής, όπως PoS (Point-of-Sales) συστήματα, tablet PC’s, φορολογικούς εκτυπωτές, οπτικούς αναγνώστες/scanners, κάμερες ασφαλείας, αναγνώστες καρτών, καθώς και ζυγιστικές μηχανές και ζυγιστικά συστήματα νέας γενιάς. Τέλος , η παραμετροποίηση και το reporting της εφαρμογής γίνονται μέσω ενός εύχρηστου και ταχύτατου web περιβάλλοντος, το οποίο δεν απαιτεί εγκατάσταση.

Αναλυτικότερα, η εφαρμογή «SingularLogic Artius» περιλαμβάνει έκδοση αποδείξεων λιανικής και τιμολογίων, τιμολογιακές πολιτικές, φιλικό περιβάλλον διαχείρισης σε οθόνη αφής, διαχείριση πολλαπλών σταθμών εργασίας, πολυγλωσσικό περιβάλλον, καθώς και σύνδεση με εμπορικές εφαρμογές της Singularlogic. Σύντομα θα είναι διαθέσιμες και επιπρόσθετες λειτουργίες, όπως ενδεικτικά εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ, διαχείριση βαρδιών και πωλητών, σύστημα πιστότητας και ξένο νόμισμα.

Η νέα λύση θα παρουσιαστεί στην έκθεση “Mini Market & Περίπτερο”, όπου η SingularLogic θα συμμετάσχει μαζί με τους συνεργάτες της Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής, Computing Business Solutions, Eurodot, Netcom, Supervisor και την κορυφαία εταιρία ζυγιστικών συστημάτων Bizerba Hellas στο περίπτερο Hall 3, Stand Δ4. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Νοεμβρίου 2012 (10.00 – 20.00), στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, εντός του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v