SingularLogic: Πιστοποίηση υπηρεσιών data center

H SingularLogic ολοκλήρωσε την πιστοποίηση ISO27001 του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας και διαχείρισης συστημάτων και υποδομών πληροφορικής στα data centers της.

SingularLogic: Πιστοποίηση υπηρεσιών data center
H Singularlogic ολοκλήρωσε την πιστοποίηση ISO27001 του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών για την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας και διαχείρισης συστημάτων και υποδομών πληροφορικής στα data centers της.

Με την πιστοποίηση αυτή η εταιρία επεκτείνει την αρχική πιστοποίηση που κατέχει από το 2010 από την Bureau Veritas Certification, για τη διαχείριση έργων διαβαθμισμένης ασφάλειας.

Η κ. Μαρίκα Λάμπρου, διευθύνουσα σύμβουλος της Singularlogic ανέφερε σχετικά: «Η ασφάλεια πληροφοριών είναι μια από τις κύριες επιχειρηματικές μας προτεραιότητες και η εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών πιστοποιημένου με ISO27001 επιβεβαιώνει ότι λαμβάνονται συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα και ενέργειες που, σε συνδυασμό με τις κατάλληλες υποδομές, θα εξασφαλίσουν αποτελεσματικά την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών της εταιρίας και των πελατών μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v